Good day for dying

How you are my hero
How you're never here though
Remember times when you put me on your shoulders
How I wish it was forever you would hold us
Right now I'm too young to know
How in the future it will affect me when you go
You could have had it all
You, me and mum y'know
Anything was possible

I wont be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had

I wont be the lonely one
Sitting on mhy own and sad
Forget your dad, he's gone

All I wanted was a kick-a-bout in the park
For you to race me home when it was nearly getting dark
How I could have been yours, and you be mine
It could have been you and I until the end of time
Do what you want when you want
Be as fuckin' insincere as you can
What kind of way is that to treat your wife?
To see your son on Saturdays
What way is that to live your life?

I wont be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had

I wont be the lonely one
Sitting on my own and sad
Forget yor dad, he's gone


I won't let the sun go down on me

Jag kanske egentligen inte vill veta.


Nu känner jag för att bli skitfull.

I must belong somewhere

Jag fick plötsligt lite ångest över vad jag ska göra i höst. Vart jag ska bo, vad jag ska göra, vem jag ska träffa, vad jag ska lämna och vad jag ska ha kvar.

Loggade in på min bostadskösida för studentstaden i Uppsala och såg att de hade flera fräscha studentrum på kapellgärdet lediga för inflyttning första augusti. Kapellgärdet som är den absolut bästa delen av hela Uppsala<3 Och snart kommer beskedet om jag kommer in på juristprogrammet till hösten eller inte. Och då måste man tacka ja eller nej.


Liverpool är så nära så man nästan kan ta på det, och att vända ryggen till nu vore nog inte så bra. Då skulle jag bli bitter för resten av mitt liv och aldrig orka plugga 5 år till. Men man vet ju bara vad man har, och inte vad man får. Fast sjukt kul, det vågar jag garantera att vi kommer att ha.

Varför ska det vara så svårt att veta vad man ska göra?

Cause everything must belong somewhere.
Just like the gold around your finger and the silver in his hair.
Yeah, everything must belong somewhere.
I know that now, that's why I'm staying here.

FaluFri<3

Oj jag är hemskt dålig på att bloga nuförtiden märker jag, och säkert ni med. Jag kom ur det när jag var i England och har inte kommit in i det sen dess. Vet inte om jag egentligen saknar det heller, vi får väl se om det tar fart igen eller om det helt enkelt få dö ut.

Just nu har jag ganska svår separationsångest från mitt älskade FaluFri och allt som associeras med den underbara tiden där. Jag kan lätt säga att de gångna tre åren har varit de bästa i mitt liv, och mycket är tack vare skolan och alla fantastiska lärare och underbara kompisar. Det kommer att bli sjukt tomt, men nu går vi vidare och gör det bästa av det som kommer näst. JAG <3 ER!

Jag kan i alla fall stolt säga att jag inte är arbetslös trots att jag tog studenten i fredags, utan jag slavar i Simsas trädgård för att få ihop tillräckligt med pengar till flytten till Liverpool i höst. Inte världens roligaste men det får vara värt det när vi väl är där. Mitt i mitt ogräsrensande idag fick jag världens Englandsabstinens och saknade allt från mina kära värdbröder Scott och Dan till Fish 'n Chips med mushy peas<3 Tror jag måste röra ihop lite Egg and Majionese i helgen för att trösta mig lite.  Kommer du över på en macka Lisa?

När jag inte krälar i jorden och rycker brännässlor och tistlar pussar jag allra helst på min babe, som förövrigt kommer hit ikväll<3 Han är bäst i världen.

Justja, jag skriver allt dethär på min nya bebis, datorn som jag fick i studentpresent av min pappo. coolt va...
PUSS

6 dagar

6 dagar kvar. 6 dagar. Inser ni hur lite det är eller?! Heeeeelt galet, jag börjar nästan bli lite nervös. Men det kommer bli hur kul som helst!

Vi kickar igång festen på måndag med mösspåtagning, vinbrännboll och mösspåtagningsfest. På tisdagen kör vi lasergame och fest med klassen, onsdag blir brännboll, kubb, lekar, picknick och sen krogen med klassen, torsdagen vagnpyntning och avslutningsmiddag med alla treor och lärare, och på fredagen tar vi studenten på riktigt. GALET:)

Jag kan inte sitta still längre. Storstädning på rummet väntar. pepp.

PUSS

FÄRDIG!!!

Jag är helt färdig med gymnasiet. Klart. Slut. Finito. Egentligen blev jag färdig i fredags men idag kom sista betyget inramlande och först nu känns det på riktigt. Lyckades till min stora stolthet fixa ett MVG även i Naturkunskap B och fick alltså ett snittbetyg på 19,8 av 20,0 möjliga. Helt okej med andra ord.

Vad gör man när man inte har något mer att plugga då? Först drar man såklart på sig en förkylning med tillhörande öronproblem, annars umgås man mest med sin klass, fikar i solen, spelar kubb, tränar på studentsånger och suger ut det sista av skoltiden. Dessutom har jag en balklänning att sy på pärlor på och en hel del fix kvar inför själva studentdagen, så jag går verkligen inte sysslolös.

Har studerat väderleksprognoserna på diverse olika vädersajter, och det verkar faktiskt bli fint väder hela studentveckan, det tackar vi för.

Nej hörrni, nu ska jag göra ett ryck med mina kära pärlor, sen tänkte jag unna mig en långpromenad och en hårtvätt.

PUSS