Brustna hjärtans höst

Ett stort hål i mitt bröst,

Bara saknad, ingen tröst

En ständig kamp mot tårar

Jag har tappat tron på nya vårar


Ängslan river min sargade kropp,

Jag har sedan länge förlorat allt hopp

Hoppet om din kärlek åter

Och att du mig någonsin förlåter


Ensamheten kramar sakta livet ur mig,

Men när jag sluter ögonen, ser jag bara dig.

Ett stort hål i mitt bröst,

Bara saknad, ingen tröst


Sonett

Jag tänkte dela med mig lite av arbeten från Litterär gestaltningskursen.
Skratta inte:(


Sonett

I vinternattens mörker lös du så,

Att själva stjärnorna tycktes blekna.

Med dina ögon värmde du mig då,

En blick som ännu får mig att vekna.


Din hand i min mot främmande länder,

Där vindarna är ljumma natten lång.

Barfotagång längs vidsträckta stränder,

Där havet färgas rött i solnedgång.


Ett trasigt hjärta fann en själsfrände

Och kommer aldrig att brista nått mer

Tillsammans följs vi till världens ände,

Enade i kärlek, vad som än sker.


I nöd och lust kan du lita på mig,

För jag ska aldrig sluta älska dig! 


 
Jag vågar inte ladda upp de andra. Ni kommer bara skratta. :(((((


Supermassive black hole

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste helt enkelt hålla ut och försöka tänka positivt i två veckor. Men vad gör jag om det skiter sig när de två veckorna har gått? Jag behöver dig. Jag vill tro, jag vill våga hoppas och tänka positivt, men jag är livrädd. Vi har så mycket fint tillsammans, är det inte värt någonting? Ska allt bara få rinna ut i sanden till ingen nytta alls? Du är det finaste som hänt mig. Ett liv utan dig skulle vara ett halv liv, ett liv utan mening och mål. Varför ska jag orka gå upp på morgonen om jag vet att jag inte kommer att få spendera dagen med dig? Veta att jag inte kan höra av mig när jag saknar dig, och inte vänta mig att höra nått från dig? Du har ju räddat mig. Du har fått mig att leva. Du har varit den som alltid förstått. Ta inte bort det.

Än så länge lever jag på hoppet, och jag vill verkligen att det här ska fungera. Nu ska jag bara leva ett halvt liv i två veckor. Det kommer bli svårt.

Pumba

Blogg på Lisas begäran.

Jag har fortfarande jättemycket att göra, och jättelite inspiration. Dessutom ska jag försöka hinna med körskola och körkortsteori under tiden. Det ska bli skönt när den här perioden är över så att jag får andas ut lite.

Igår efter träningen fick jag dessutom den där jävla hjärtklappningen igen, fett jobbigt. Jag borde gå till skolsyster och be om ett intyg för att få skjuta upp några uppgifter.

Pre-Tågluff i helgen, N I C E. pepp pepp pepp.

ja.. Helgen var i alla fall rolig, filmkväll hos Hans med Rickard, Erika och Ankan, firande av Elin med middag på Banken och tårtätande hemma hos My. Söndag blev match mot Långshyttan och förlust med 6-4, sen dömning, och herregud vilka fjortisar det finns. "MM". Moget.

Ät mig, nu ska jag plugga språkhistoria.

7 veckor kvar nu.

Wherever sunshine, that?s where we are!

Timo Räisänen atm. Han är grym, och han strippar alltid på sina konserter. MHM.

Helgen blev fullbokad igen;
Fredag: Filmkväll hos Hans
Lördag: Aquanova med Rickard, Frezo och Jossan, fira Elin
Söndag: Två dömningar och en match, självklart samtidigt. Jag vet inte hur mycket folk förväntar sig att jag ska kunna göra på en och samma gång.

Min mage är ledsen igen. Den vill inte ha nån mat längre. Speciellt inte kall avocadosås. Blää. Man hals är också ledsen. Jag blir ledsen för att jag inte kan gå på spinning idag.

jag har verkligen jättemycket att göra, men jag orkar inte. ni kan få en lista så att ni kan tycka synd om mig:
- Läsa en fantasybok och skriva en analys (v.5)
- Läsa en engelskabok och skriva en resencion (v.8)
- Skriva två dikter (v.4)
- Skriva om ett land, göra en presentation och lära mig den utantill, på engelska. (v.4)
- Göra ett hemprov om språkhistoria (v.5)
- Göra ett fördjupningsarbete i sociologi (v.5)
- Analysera två rättegångar (v.5)
- Skriva en filmresencion på tyska
- Förbereda ett tal på tyska (v.4)
- Läsa och svara på frågor på tyska (v.3)

Usch, nu blev jag stressad. Jag borde sätta igång, men jag tar nog ett bad istället. Det är roligare.

Låttipset för dagen blir alltså Timo Räisänen - Goodbye sad songs.

Vila Rada

13:10
Jag borde verkligen, verkligen skriva klart sociologin, så att jag kan gå hem någon gång. Måste det vara så jävla svårt? Jag kommer aldrig våga lämna in den i boxen.

Nu är det i alla fall helg igen, och ikväll ska jag och baby på bio. "Arn, tempelriddaren" ska vi se, och svärfar bjuder:) Har inte hört så mycket om den filmen, men Sofia sa att den var bra, så det blir nog toppen. Imorgon blir det dömning, div-6 pojkar i slättahallen, joy. Men jag tjänar i alla fall pengar. Sen blir det förhoppningsvis tacos och pokerkväll @ Rickards med massa folk som jag inte sett på länge. Skoj. Söndag blir match, packning och boendebyte. Jag flänger hit och dit hela tiden tycker jag. Jag är egentligen aldrig på samma ställe mer än några timmar i sträck. Halvjobbigt egentligen, men samtidigt är det väl bra med miljöombyten.

Lars Winnerbäck på fake-ipoden atm. <3<3<3 Jag vill också kunna skriva sådär hemlighetsfullt. Synd att jag aldrig har tid att öva. Jag har egentligen aldrig tid med någonting. Eller jo. Eller, fan. saksamma.


14:54

Det blev fika med Erika, Hanna, Lisa, My och Lina istället för sociologi. Mycket bättre. Fast nu lär jag väl sätta igång antar jag.

Jag kom precis på att vi har studiedag på måndag-tisdag, wihuu! Fast egentligen bara på måndag, eftersom rättskunskapsläraren har bestämt att vi ska gå på rättegång på tisdag. Det gör egentligen inte så mycket, det brukar kunna vara ganska roligt.

jaja, sociologi nu då. pussisMy saviour, my secret

Idag har det väl egentligen inte hänt någonting utöver det vanliga, jag var i skolan och fick ännu mer att göra. En hel fantasybok+analys ska vara klar om tre veckor. Lite jobbigt faktiskt.

Helgen försvann snabbt, shoppingplanerna fick ge vika för matchspelande, först i rättvik med div-3 laget och vinst med 7-3, sen i gävle med div-2 laget och vinst med 5-2. Nu i helgen ska jag i alla fall försöka hinna med bio med Rickard, pokerkväll med Rickard, Gustaf och Lördagsklubben(ja, det låter som ett barnprogram) och så såklart match och dömning.

Om 10 veckor fyller jag 18. Det känns overkligt. Det är säkert inte sant, bara nått patetiskt skämt. Långfredagen dessutom. Kul för mig att ingen är hemma då. Erika är i Norrland, Lisa i Jönköping, Elin är säkert i Kalmar och har jag riktig otur är väl tillochmed Rickard borta. Jag får helt enkelt sitta i min ensamhet och lägga patiens eller nått.


Tågluffen närmar sig med stormsteg (ja, nästan i alla fall), och vi har lyckats värva ännu en stackars medlem som är villig att flänga runt kontinenten med mig och Erika! Inte illa.. Det är förövrigt Hanna Embretsén som bestämt sig för att delta i projektet. Vi gick igenom och kollade vilka länder som var med på Interrailcardet vs Vad vi ville se i Europa, och det varkar faktiskt kunna vara möjligt att kombinera. Wihu, nu behöver vi bara 7 stora, biffiga bodyguards så att vi inte blir våldtagna eller mördade. Gärna med skäggstubb, iklädd kostym och solglasögon samt öronsnäcka. Om du känner någon sån så kan du väl skriva en rad här nere.

men, ändå

I'm losing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around


tillbaka

Nu är jag tillbaka från snön och skidåkningen i Kläppen! Vi hade grymt kul hela veckan, och jag lärde mig att i alla fall någorlunda ta mig fram på ett par slalomskidor. Det var faktiskt roligare än jag kunde tro, man kände sig otroligt fri när man susade ner för backarna. Det blev väl kanske 6 timmars åkning om dagen, sen tillbaka till stugan, duscha, laga mat, basta och spela poker. Riktigt roligt, även om jag var sämst av alla på poker.

Nyår var också roligt, vi skulle laga fem rätters, fast det blev bara fyra, men det är tillräckligt bra det med.


Nej, nu ska jag försöka väcka Jessica och tvinga henne att följa med mig ner på rean, sen blir det fika med Erika och sen mys hemma hos Rickard<3

HEJDÅ