Äventyr!

Jag borde ha alkolås på min blogg. Inge bra att blogga när man kommer hem från krogen. Tur att jag var uppe "tidigt" och tog bort det va!

Jag tycker att Lisa har beskrivit gårdagen så bra så jag länkar henne istället för att berätta allt igen!
www.lisafisagrisa.blogg.se
Enjoy!


Jag har fått en ny bästis

japp, jag har, tillslut, lyckats få Spotify. Love it.



Nu kan jag också lyssna på tusen miljarder bra låtar utan att behöva betala. N I C E

nu - stan med lisfis o elinpelin.


Matt

Ja, jag är lite matt. Idag när jag dömde blev det slagsmål efter slutsignalen. Behöver jag säga att det var samma lag som sist vi skrev rapport? ne, tänkte väl det.

vi förlorade matchen jag spelade dessutom. blev lite bitter på mig själv när jag drog på mig en onödig utvisning när vi hade fått kontakt, och självklart gjorde de mål på sitt pp.

menmen, shit happens. nu glömmer vi det. ikväll ska jag hem till Lotta och ha roligt. vi ses i dimman!

En gång när jag bara skulle hämta posten...

Har jag någonsin berättat att jag har blivit träffad av blixten sju gånger?
En gång när jag var ute och gick med hunden
och en gång när jag skulle laga taket på sommarstugan
En gång när jag bara skulle hämta posten
En gång när jag var ute och klappade mina kossor
En gång när jag var ute och körde bil

Förresten, har jag någonsin berättat att jag har blivit träffad av blixten sju gånger?

sjuuuuuuuuuuuuuuu gånger. Det är inte klokt.


JAAAAAAA!

Mina skivor har kommit!

 

Så ja, nu har jag annat för mig ett tag.
PUSS

Lisa

Jag har så ont i magen. Jag dör nästan faktsikt. Jag och Lisa har spenderat eftermiddagen med att bryta på tyska, tjuvringa och skicka pinsamma meddelanden till engelsmän på facebook... GOSH, vi kommer aldrig växa upp. <3 Skickligt att vi lämnade dörren uppen också, så att alla andra sammare fick njuta av vår lilla humorsession.
men, det sket man väl i.

Imorrn är det ju helg igen, gosh va fort tiden går när man har roligt va!
Jag och Lisa firar in helgen med att gå och se Benjamin Button imorgon, äntligen!
På lördag ska jag spela match mot Ludvika och sen döma en match med Pinchet, skoj skoj. Efter det ska vi hem till Lotta som har fyllt 19, det ryktas om att 80 personer är bjudna... lol!
Söndagen ska spenderas tillsammans med M, oklart vad vi hittar på.

nu ska jag packelipacka! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS
lol

hur?!

Ja, i lördags var det ju som bekant den viktigaste deltävlingen i hela mellokarusellen. Jag och Wille förberedde oss med att baka pizzor innan Adam, Jimmy, Todd och Rikard joinade oss spelade rockband och kikade på tävlingen.

Jag förstår verkligen inte hur Lasse kunde komma SIST. Jag förstår det verkligen inte. Om vi tar bort all min kärlek och besatthet för honom så var han i alla fall topp 3, ja?!?! Jag hatar Mello, ska aldrig mer slösa en minut av mitt liv på att kolla på dendär skiten. Hur kan Amy Diamond få ta två platser dessutom? HUR?! fusk, säger jag.

För att trösta mannen i mitt liv (och ja, även migsjälv) har jag klickat hem 3 av hans album, bland annat det efterlängtade samlingsalbumet<3 från CDON.com de senaste dagarna. Det är lite av min nya drog, att klicka hem cdskivor som dyker upp i brevlådan några dagar senare. Jag har inte riktigt råkat ut för dedär märkliga räkningarna än, men något säger mig att det inte kommer bli lika roligt då. Men vem älskar inte känslan av en ny cd-skiva liksom? Och det är han värd tycker jag, att jag slänger iväg ett par hundra på några album, när han förgyller mitt liv varenda dag.

Annars då? Ja, det händer inte mycket egentligen. Fika med chixen på nya cafeét idag, det var mys. Steamers är min nya addiction, japp. Lyckades införskaffa ett diadem, två hårband och ett glasögonfodral till min kära mor också. Imorgon kommer M hit så jag borde väl ta och städa lite. Orkar jag det? ja, det gör jag nog.

Ja, nu ska jag ta mig i kragen. Inte för att min body har någon, men ja, ni fattar.

PUSS och allt sånt.

Jag ska slåss i dina kvarter...

Nu har jag lyssnat på Lasse Lindh och Bandets bidrag till Mellon imorgon. Och det är helt sjukt bra. Han (de) har gjort det igen.

Jag ska slåss i dina kvarter heter den och jag hoppas att ni alla hjälper mig att rösta dem in i finalen imorgon! kärlek kärlek kärlek!

PUSS

Dagens...

Vi kör en Dagens idag.

Dagens...

Outfit:
Oj vad jag kände mig som en modebloggare nu. Anyway, jag har inget bättre för mig. Dagens outfit består av svarta strumpbyxor, svart body och vit kjol. Pärlor till det.
Shopping: Hår- smink- och hudvårdsprodukter gör mig glad. Därför bestod dagens shopping av blusher, eyeliner, värmespray och hårinpackning.
Skola: 1430-1600, rätt nice. Opponering på projektarbetet, gick bra. Christoffer var dock oerhört dålig på att ta kritik men Björn sa att vår rapport var kalasbra så det fick väga upp det hela.
Aktivitet: Träning 21-22. Matchspel bara. Wunderbar
Låt: Brolle Jr - Watching the stars. Nostalgisk? japp.
Längtar:  Lördagkväll med singelvänner<3 och photoshoot med Ellan på söndag.

haha, vilken underbart innehållsrik blogg.

Bohemian Raspberry

Idag vart inte en sån bra dag, nej. uhhhh. Dålig dag + PMS = inte så glad Josefin. Tur att det finns Ben & Jerrys och Sex and the City. Det ska resten av min kväll bestå av.

Tur också att det finns en Jullan som på röstläget kan avgöra hur man mår och sen tittar förbi med kopiösa mängder choklad<3



bloggis

Denhär skolveckan ser soft ut i min kalender, bara lektioner idag och på fredag! Idag var dessutom Kicki sjuk så det blev ingen lektion, men jag hade ju pallrat mig dit ändå så det gills inte. Dock har vi opponering på projektrapporterna på onsdag, så då måste jag ju till skolan en sväng. Skönt med sånnahär veckor ibland, hoppas bara att jag lyckas ta mig i kragen och få lite jobb gjort ändå.

Helgen som gick var faktiskt också oerhört lugn, jag vet inte vad som har hänt helt plötsligt? Fredagen var ju Lisas stora dag, så den spenderades med vänner, och ruskigt kul var det. Lördagen ägnades åt skridskoåkning, sen lugn hemmakväll. Söndagen innebär en tripp till Borlänge med en dömning, sen inget mer. Helkonstigt.

Förresten, vet ni om att man får döpa sina barn till Knatte, Fnatte och Tjatte i Sverige? Och Pochahontas. Och det finns fler ungar som heter Jafar än Aladdin. Vissa föräldrar måste verkligen hata sina barn.

Nu - skriva CV. PUSS

Listan, februari

Vänner
Ganska självklart egentligen, men igår hade jag roligare än på väldigt länge, och jag tror att nästan alla de bästa  vännerna var där. ibland glömmer man att uppskatta det, men igår var en sån kväll då man verkligen inser vilka underbara vänner man egentligen har. <3!

Mello
Egentligen tycker jag att Melodifestivalen är det mest överskattade i svensk tv. Det är så oerhört förutsägbart och känns lite 1900-tal?! Men nästa lördag ska ju mannen i mitt liv, kära kära Lasse Lindh vara med. Då sitter jag bänkad. Då röstar jag tills jag ligger utslagen på mattan. Kan vi inte hjälpas åt och visa alla att man inte behöver heta Måns Zelmerlöw bara för att vinna?

Dans!
Ännu en koppling till igår, men herregud va kul det är. Jag har träningsverk i kroppen och sjukt ont i fötterna, men gud vad det är värt det! man blir sjukt svettig och ganska äcklig efter ett tag, men vad gjorde det? Enda gången jag lämnade dansgolvet igår var för att kissa, dricka vatten eller ta lite luft. Galet!

Skridskor
 
Idag åkte jag 1 mil. Man blir så skönt trött i hela kroppen och så får man frisk luft och motion.

Adrian Modiggård
Har ni inte hört honom än har ni missat något. Han är grym, speciellt Julie Brown. Gå in och lyssna vettja!
www.myspace.com/adrianmodiggard

Lady GaGa
Jag vet, mainstream sönderspelad übermixad yada yada yada... Det går ändå inte att förneka, det finns ingen bättre partymusik! Kan man sitta stilla till Pokerface så är det något allvarligt fel på en.

Den snälla busschauffören från igår
Jaaaaa, han måste få vara med på Listan. Han körde mig liksom hela vägen hem så jag slapp gå ute i kjol, nylonstrumpbyxor och pump. Helt snällt. Sen hette han Karl-Örjan dessutom, bara det är ju värt en plats på Listan.

Ingen mer datakunskap
Så j*vla skönt! Jag fattade mig inte på läraren, jag har för mycket annat för mig och jag kan redan använda en dator!

Khaled Hosseini
Flyga Drake
och Tusen strålande solar kan ju vara 2000-talets bästa böcker. De är på riktigt och de öppnar ögonen på en. JAAAAAAAAAAAAAaaa det är superklyschigt men världen kanske inte är helt svart och vit....

Gamla par
Alltså finns det något mer sinnessjukt gulligt än ett gammalt par som har varit tillsammans i 2000 år och fortfarande ser ut att älska varandra? De går hand i hand i snigelfart inne på ICA och ger varandra en torr puss på en parkbänk. Är det jag som är nostalgisk, eller blir man inte lite glad när man ser sånt? Kanske finns det hopp för oss alla liksom.


Lilla Lisa

Idag fyller lilla Lisa 18 år, är inte det stort? Grattis säger bloggen! Vi ska fira med middag på China Thai, förpepp @ my place och sen en vända på Etage. Kommer bli jättekul.

Däremot fick jag och jullan inte spela match imorgon när vi la korten på bordet om våra kvällsplaner, men det var väl å andra sidan ganska skönt. Med tanke på att jag aldrig varit ute och druckigt kvällen innan match förut och spenderat ganska många kvällar framför TVn istället för ute med mina kompisar så kanske dethär var det bästa ändå. Och nej, jag är inte bitter. Tycker faktiskt att det är bra att de visar vad som är okej och inte.

Nu kommer snart Hans hit med lite grejer till ikväll, då måste jag skynda in till stan och sen hem och börja göra mig iordning. Jag är peppad, tror det kommer bli en grym kväll! Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men det brukar lösa sig. Hoppas att alla som ska äta middag kommer med ut, skulle vara så roligt att se alla på Etage. Speciellt Zeynep<3

Nu kommer Hassi. PUSS PÅ ER<3

Jag trodde aldrig denhär dagen skulle komma...

JAG ÄR KLAR MED PROJEKTARBETET!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!11!!!!!!!!1!11!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!1

och det är ruskigt bra.


Stress 5.0

Usch va stressad jag känner mig. Har precis kommit hem, och klockan börjar närma sig sju. Gick hemifrån kvart över åtta imorse, och likadant var det igår. Ibland blir jag lite matt på mig själv för att jag alltid ska ta på mig så mycket ansvar för allt, vaför kan jag inte bara lita på att andra kan göra saker minst lika bra som jag kan? Jaja, nu är det i alla fall inte mycket kvar på projektarbetet och då ska jag unna mig själv lite vila. 1 timme eller nått i alla fall.

Idag har jag varit produktiv, jag har haft etiklektion, jobbat projektarbete och även skrivit min opponering till Sam C på torsdag. Efter det gick jag hem till G och skrev anmälan till bestraffning med Julie, det blev ett långt och argt brev. Nu ska jag sätta mig och kämpa ur mig det sista till projektet, ska bli så sjukt skönt att få det klart. Imorgon är jag ledig, eller ja, jag har inga lektioner i alla fall, så jag tror jag ska unna mig en välförtjänt sovmorgon, sen frammåt eftermiddagen ska jag åka till Insjön igen och äta tacos med M. Bra så.

Justja, måste boka bord tills på fredag. Tur att det inte glömdes. PUSS på er

"Det kan du vara stolt över"

Det finns en risk för att följande inlägg kommer att bli det argaste inlägget i bloggens historia, så ni som känner att ni är på gott humör och önskar forstätta så kan helt enkelt komma tillbaka nån dag när ni känner er lite argare.

Idag hade jag och Julie en dömning i haraldsbohallen, mellan ett falulag och ett mora lag i pojkar div 3-serisen (P94 typ). Matchen var till en början jämn och fartfylld, innebandy när den är som bäst. När Mora hade gjort 4-1 började dock Falun tröttna, och vem gnäller man på då? Jo, domarn såklart. När jag har hört deras gnäll efter varenda avblåsning (och alla gånger jag inte blåste) i en halv period tröttnade jag ur, och bad dem att lugna ner sig om de ville fortsätta spela. I vanliga fall när man pratar med en tränare eller en ledare är de tillmötesgående och förstående, men inte denhär. Han käftade emot vad man än sa till honom, och han eldade på sina spelare till att klaga ännu mer. Till slut blev hela matchsituationen irriterad och det var inte längre en kamp om bollen utan en kamp om vem som kunde vara fulast i mun.

Att spelare regaerar efter domslut är naturligt och vanligt, men allt har en gräns. Man kan inte bete sig hur som helst och tro att man ska komma undan med det. Att tränare reagerar i stridens hetta är också sånt man måste kunna ta som domare, men inte när han sitter och diskuterar med sina spelare hur dålig domarn är, under hela matchen. Men något jag har svårt för är föräldrar som ska sitta på läktarn och tror sig kunna regelboken både framlänges och baklänges. I en situation när vi gav en kille en 2+10 utvisning för osportsligt uppträdande (han sa att domarn var blåst), satt en mamma i hans lag och sa att "Det ska du vara stolt över, nu hamnar du högt upp i utvisningsligan."
Ursäkta?! Vara stolt över?! Hur kan man sitta och säga något sånt inför en hel hall full med småkillar som vill spela innebandy utan att skämmas för sig själv? Ibland blir man mörkrädd. Till saken hör också att samma mamma senare, när jag och Julie står och pratar om att vi ska skicka in en anmälan till förbundet på laget, säger "Vi kan ju skicka in en anmälan på er istället". Ja men snälla, du kan ju försöka.

När matchen tagit slut och vi vill ta matchprotokollet och gå, kommer samma mamma IGEN och käftar om att vi minsann inte kan ta med oss protokollet, för det ska hon ha. Även tränaren i Falulaget kommer och försöker ta protokollet ifrån oss handgripligen och försöker förklara för oss att vi inte får ta med oss det. Vid det här laget var vi så trötta att vi inte orkade diskutera mer utan sa bara "ring förbundet och fråga då", och gick iväg med protokollet. Nu väntar en hel del skrivande för våran del, för sådär tänker jag inte gå med på att bli behandlad.

Jag kan verkligen inte förstå hur vuxna människor kan bete sig sådär och stå ut med sig själva. Tycker man själv att man är en bra förebild liksom?

Men egentligen tycker man mest synd om killarna. Med en sådan tränare och sådana föräldrar som förebilder, kan de inte bli annat än små biatches av dem.