The world spins madly on

Vaknade klockan 9 imorse, åt frukost, diskade, fixade mig, gick och lämnade tillbaka filmen, hämtade min cykel och cyklade hem.

Jag och Rickard hade myskväll igår, lagade Lasagne, grymt bra blev det. Vi hyrde också Linas Kvällsbok, en klart sevärd film.

Sitter och pratar lite med min kära vän Daniël för tillfället, det var länge sen. Han åker till Ungern imorgon och kollar på F1, lite orättvist tycker jag. Inte för att jag skulle vilja sitta och titta på 20 bilar som åker runt samma bana 170 varv, men tydligen ska det vara riktigt varmt i Ungern, och det hade man ju inte sagt nej till, nu när vädret är som det är här hemma. Men, resa till varmare platser planeras till November, får väl se hur det blir med den saken.

Just nu känns det bara som om Malta ligger långt bort. Jävligt långt bort. 300 mil säger Daniël. Jag vet inte om jag orkar cykla så långt.

Något som är positivt är iaf att Erika kommer hem idag, efter två veckor i Sveriges urskogar. Vi får hoppas att hon fortfarande är igenkännbar:) Jag åker nog dit ikväll och hälsar på, efter att vi har firat Tim, som fyller 20 idag.  Någon som också fyller år idag är Gustaf, fast han blir bara 17. Grattis båda två önskar bloggen.

Nu måste jag gå och ringa min faster, så att vi kan boka tågbiljetter snart. Synd att det är så dyrt bara, mindre än 800 kr/ person blir det nog inte:S 

Nu är det CCW, men det verkar inte bli någon resa dit för min del. Det gör inte så mycket.

It's the perfect denial

06:15 vaknar när Rickard går till jobbet
07:00 undrar om jag någonsin kommer att somna om igen
09:00 ger upp, går upp och äter frukost
09:30 lägger mig och läser lite
10:15 ger mig ut på en springtur
10:40 kommer hem igen, duschar, tvättar håret, rakar benen, smörjer in mig, noppar ögonbrynen.
11:20 känner mig som en ny människa
11:30 lägger mig och kollar klart på "en andra chans". mycket bra film.
12:15 Äter lunch, läser tidningen
12:45 plockar ur diskmaskinen
13:00 Sätter mig här, försöker samla energi till att packa och städa.

Det är sjukt skönt att vara uppe "tidigt" på morgonen när ingen annan är det. Man får verkligen vara ifred, och har tid att göra vad man vill. Så slipper man känna att man sover bort hela lovet oxå, även om det kanske är det som är lite meningen.

"the kill" just nu. lite nostalgi. Jared Leto är jääääääääääääääääävligt snygg dessutom.

Nej, nu måste jag nästan gå och packa. Om två timmar slutar Rickard och då lär vi åka ut till mamma och hämta bilen som vi ska låna i helgen. Sen blir det handla och fixa inför morgondagens resa till Kopparberg och Rickards kusin Henriks 25 års kalas. Alla har tydligen fått uppdrag som ska utföras under kvällens gång, och mitt är att "sätta fem personer på utvisningsbänken". Det dåliga är att jag bara känenr två personer där, och dom vill jag inte sätta på bänken. Håll tummarna för att det blir bra väder, eftersom vi ska tälta:/

Nån som har Brookeback mountain att låna ut till mig kanske?:)


Will you be there?

Nu har jag äntligen jobbat klart för i sommar. Nu blir det bad, sol och mys resten av lovet. Jag har fet oinsp på höst alltså. kan det inte bara fortsätta vara sommar? Jag känner redan nu att det kommer bli sjukt jobbigt att hinna med allt i höst, med innebandyn, dömningar(går vi upp i år kanske?), skola osv. Man vill ju gärna ha tid att umgås med dem man tycker om oxå:( Allt blir så mycket seriösare hela tiden, det går inte att smita undan på nått sätt, då hamnar man efter. Det var asjobbigt redan i slutet på förra terminen, hur ska det bli nu liksom? Nej, jag får nog lära mig att prioritera.

Rickard är förövrigt bäst i världen, jag vet att ni har hört det förut, men det tål att upprepas. Varje sekund med dig är värdefull. <3

PMS, don't you just love it?

Don't rock the boat, when you can't swim

Jag vill inte få in den här världen, den är så tom och tyst och tvär. Och min tunna karaktär bara vrider och vänder sig, jag vill vara bättre man för dig. Ett smartare drag, en lösning. En lantärna på din gungande båt.

Det är ett Timglas som bara rinner, det finns inget att förstå, när himlen är blodröd och brinner, är det natten som tränger sig på.

Trots all tomhet, trots det Timglas som sliter i oss ska vi hitta en väg ändå. Vi ska hitta en plats ändå. Hitta ett hem vi två.

ibland är man sin egen värsta fiende.