VLC

Jag har blivit ruskigt dålig på att uppdatera här?!?!?! Vet inte vad det beror på riktigt, kanske en kombination av mycket plugg och fix inför studenten tillsammans med en hel massa annat roligt att göra.

I torsdags drog ju VLC igång igen och jag har jobbat i princip 24/7 i fyra dygn, väldigt slitsamt! I alla fall så har det flytit på bra, bara en enda tränare som gick riktigt över gränsen och det är väl inget ovanligt egentligen. Självklart händer det en del, både bra och dåliga grejer, under en sån här stor tillställning, men jag lyckades klara mig ganska bra denhär gången! Dömde några TV-matcher och fick en artikel i tidningen som ni kan läsa här om ni vill: http://www.dt.se/nyheter/falun/article431942.ece

Det bästa med hela cupen var i alla fall att världens sötaste bodde hemma hos mig i hela 5 dagar, även om vi inte hann umgås jättemycket så fick vi i alla fall pussas lite mellan matcherna!

NÄE hörrni, nu ska jag ta och duscha och tvätta håret. PUSSSSSSSSSSSSSSssss

Don't carry the world upon your shoulders

Liverpool nu vore ju inte helt fel?!

Vi firar lite student och sen tar vi första bästa flyg. Ja?

Jag tar med mig mp3, busslista och magics telefonnummer.
Det är allt som behövs.

lol

Jag har ganska så jättetråkigt faktiskt, så jag tänkte bjuda på en till blogg innan jag sover. Egentligen har jag inget vettigt att säga, men ni kanske inte har nått vettigt att göra heller så då går det ju på ett ut.

Imorrn måste jag gå upp 8.00 och sätta igång med lite grejer, blir en lätt skoldag med mentorsaktivitetsplanering och studentsångsskrivarmöte, sen tänkte jag nog packa lite och plugga lite naturkunskap, kan ni tänka er nått roligare?!

näe nu ska jag sova. Om jag sover nu så blir det ju faktiskt onsdag snart och då ska jag ju träffa min favorit igen. hur bra som helst!

GONATT

Upp

Helgen har spenderats i Uppsala med favoriten, hur bra som helst. Vi kollade på fotboll, lagade mat, såg på schlager, letade studentskor utan framgång och åt McFlurry med marängswiss!

Idag har jag haft debatt i Naturkunskap B, och lyckas åstadkomma mitt första MVG i den kursen, undrar om det går att fixa mvg i kursen nu eller om det är för sent. Får se vad inspirationen räcker till!

Det ringde precis en telefonförsäljare till mig, och jag är oerhört dålig på att säga nej till dem, så nu är det påväg två paket rosenrot och glukosamin hem till mig, vad jag nu ska med det till. Jaja, det var ju inte jättedyrt.

Tre dagar kvar till 2009 års upplaga av Viking Line Cup drar igång, och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning, som vanligt. Det händer ju alltid massa spännande när det är cup och så får man träffa massa roliga människor men man blir ju å andra sidan ruskigt sliten, och folk har ju inte alltid alla hjärnceller på plats, men det ska  nog gå vägen iår med.

Det bästa blir nog att Ken och Barbie kommer redan på onsdagkväll och gör stan med mig och slynan:) jag gillart!

NÄE nu ska jag duscha. PUSSPUSS

ProduktivLoppan

Puh, idag har jag varit produktiv! Jag har presenterat min budget och min budgetanalys för Företagsekonomi-Anna, skrivit klart hela hemprovet i Naturkunskap och reviderat loggboken för Engelska C-kursen! Nu har jag bara kvar ett prov imorgon, en debatt på måndag och två inlämningsuppgifter! Och så festen såklart:)

Nästa vecka ska jag jobba torsdag till söndag, fett jobbigt. 33 matcher på 4 dagar och arbete i princip 7-23 varje dag. Det blir tufft, men 5000 på kontot (förhoppningsvis) innan studenten sitter inte helt fel. Och så ska ju världens bästa bo hos mig, så det kommer nog att gå vägen trots allt!

Förresten, igår var jag på 75 minuters spinningpass, galet va!

Nu ska jag gå ut och gå i det fina vädret, tänkte bara uppdatera er lite först:) PUSS

HLR

OJ va dött det var här, men näe, jag har inte glömt er och näe jag dog inte i en flygplanskrasch på väg hem, jag har bara ganska så jättemycket annat för mig och harman vart utan dator i tre veckor är det nästan svårt att komma i gång med att använda den igen.

Jag ser i alla fall ljus i slutet av tunneln; en  månad kvar av gymnasietiden och 4 kurser kvar att avsluta! Avslutade Samhällskunskap C idag och är bara ett prov ifrån klar i Engelska C och en debatt ifrån klar i Svenska C. Återstår Naturkusnkap B och Företagsekonomi A, och med 3 resp. 2 uppgifter kvar att göra i dem känns det rätt lugnt faktiskt! Ska försöka bli klar med så mycket som möjligt denhär veckan eftersom jag jobbar nästan hela nästa vecka och sen tänkte jag bara njuta av tiden som är kvar utan att ha nått plugg kvar att göra, hur skönt låter inte det?!

Näe, tillbaka till sambandskartorna och budgetanalysen! PUSS