Pepp!

På fredag är det Halloweenfest hos Elin, och tydligen är det seriös utklädnad som gäller. Inte mig emot, det blir ju mycket roligare om alla är utklädda. Själv ska jag varqa DeathAngel, som Peyton i OTH (till vänster på bilden). Idag har jag sytt och donat färdigt vingarna, nu måste jag bara hitta ett sätt att fästa dem på klänningen.image2

Håret får jag nog problem med, jag får hitta på något eget helt enkelt, för jag orkar inte lägga pengar på en peruk. tror jag.

Det blev inget modelljobb heller, kunden tyckte att jag var för ung. Lite tråkigt, men jag blir ju äldre tids nog.^^

Igår var det bowling med Rickard, Frezo, Jossan, Camilla och Gurra som gällde. Det var skoj, och jag var faktiskt inte sämst denhär gången. Jag vann till och med över Rickard, med en hel poäng.

Annars händer det väl inte så mycket, utom att jag har en miljon saker att plugga till. Tur att det är lov och jag har all tid i världen liksom.

Jag är inte glutenallergisk heller, och det var ju skönt att veta, även om det inte får bort det onda i min mage.

Nej, nu är jag pepp på helg:D

Ni ska få ett låttips innan jag avslutar oxå. Nikola Sarcevic (f.d Millencolin sångaren för er som inte visste det.) är grym, och hans låt "Don't Kill the Flame" är underbar.

Dying to know

(Den här rubriken klarar du nog inte, Erika)

Jag orkar inte längre. Hur kan det alltid vara någonting? Varför kan det inte bara få vara bra?

Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here no there

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain

Jag behöver dig mer än någonsin.

Black Sheep Boy

Idag har jag varit väldigt produktiv, gick upp halv nio och åt frukost, satt vid datorn en stund och gav mig sedan ut på en löprunda vid halv elva. Efter det har jag städat rummet, pluggat och ätit lunch, och just nu sitter jag i skolan och pluggar tyska och svenska. Observera att jag egentligen är "ledig" idag. Om man någonsin är det på Falu Fri. Jag har kört fast i matten igen, efter typ tre tal på det nya kapitlet. Om det finns någon som är väldigt insatt i funktioner & linjära modeller så kan den gärna få ge mig privatlektioner.

Nästa vecka är det höstlov, otroligt skönt, även om det ligger något i det som Rickard säger; Det blir ju ingen större skillnad för er. Just nu har jag iallafall inte mycket planerat, plugg och träning lär det väl bli en del av i alla fall. Kanske till Elin på Halloweenkalas på fredan, we'll see. I så fall ska jag i varje fall klä ut mig som Peyton gör i OTH, sådetså.

Nu ska jag fortsätta plugga, och ikväll ska jag & Rickard ut och rida med Jenny och Princess:)

Bäst just nu; Okkervil River - Black Sheep Boy. Alla som läser dethär borde lyssna på den.

Battle of One

Vinsten i tävlingen som utlystes i förra inlägget vanns (inte helt oväntat) av Erika. Grattis! Nu måste jag bara komma på nån bra present.

Idag var jag på vårdcentralen, och det visade sig att jag inte allt var allergisk mot mjölk, vilket i och för sig är skönt. Däremot trodde doktorn att jag hade IBS/Kolon irritabile, vilket är ungefär som magkatarr fast i tarmarna. Det finns ingen medicin som hjälper, med det beror ofta på stress och bör gå över av sig självt när man inte är lika stressad och ser över sina matvanor så att man inte äter sånt man får ont i magen av. Dessutom fick jag ta ett till allergitest, denhär gången mot gluten. Sköterskan stack mig tre gånger i armen innan det kom något blod, och det gjorde faktiskt jätteont.

Imorrn är det klassmys hos Ida, det blir nog skoj. Två dömningar i helgen också, och eventuellt en match.

Nu tänker jag tycka synd om mig själv och äta glass med chokladsås innan jag åker till Rickard.
HEJS

Precis som Romeo

Den som kan gissa vem som har gjort låten vars titel är dagens rubrik ska få en present av mig.

Jag är förkyld, IGEN. Fast den här gången är det mycket värre än förra gången, för nu har jag ont i öronen också. Ibland gör det så ont så att man bara vill gråta. Det blir nog ingen match imorgon heller. Fan, vilken lysande start på säsongen jag har fått. 

Igår var i alla fall jag, pappa och Jimmy iväg till Smedjebacken och firade min farbror som fyllde 50 år. Det var skoj, och jag fick fick träffa massa kusiner och kusinbarn som jag inte träffat på massa år. Körde hela vägen dit och hem också, så jag fick lära mig mörkerkörning. Det är läskigt, men bländas typ av varenda skylt när man kör med helljusen på.

I torsdags firade jag och Rickard 11 månader. Vi åt middag på Blå Apelsinen, rödtungsfile på planka blev det. mums! Jag fick även en fim av Rickard, "Vänner för livet" hette den. Sjukt fin film, men för lång för att kolla på när man är sjuk. Jag orkade inte vara koncentrerad i två timmar, så jag får göra ett nytt försök när jag mår bättre.

"Dom kommer kliva på dig igen" sjugner Håkan. Men det är slut med det nu. japp.