Ingenting

På 45 inlägg har jag fått 38 kommentarer, rätt bra ändå. Speciellt eftersom jag har typ.. tre läsare.

I helgen är det julskyltning, fast det verkar ju lite knackigt just nu. Jag har dömning 11:30, match div 3 11:15, match div 2 14:00. Jag behöver typ.. fem kloner för att klara det. Speciellt eftersom vi har caféterian under dagen också, och mamma verkar inte villig att stå där. HJÄLP kanske?

Jag fick MVG på skriftliga delen av nationella provet, sådetså. :D


Hanna E - "Men du får inte vara i mitt hål här, faktiskt". Lam Falufrihumor, men så är det idag.

Snart är det rättskunskap, sen litteratur och litteraturvetenskap, och jag har inte läst halva Stolthet och Fördom än. ätätätätätät.

Erika sitter brevid mig och dör av skratt för att hon inte hittar på någopt bra nambn på sin blogg. har ni nått förslag så kan ni ju skriva det till mig, så kan jag ta det inan henne. :D

Ikväll ska jag få choklad:D HIHIHHI.

Idag ska ni lyssna på Tibaland (feat One Republic) - Apologize. lite halvt symboliskt sådär.

Jag orkar inte ens bry mig. wihuuuuuuuuuu.

Gråa Dagar

Jag missade bussen och fick stå ute och bli en snögubbe i väntan på nästa, eftersom det tydligen bestämt sig att bli vinter på riktigt idag. Men det spelade ju ingen roll, eftersom jag möttes av nyheten att mentorsmötet var inställt idag. Kul för mig som kunde ha tagit sovmorgon. Jag fick i alla fall en hel del plugg gjort, men jag måset fortfarande läsa hundra sidor till i stolthet och fördom tills på onsdag. Och komma på något smart att säga på diskussionen.

Om någon har otroligt roliga planer för helgen så får ni gärna dela med er av dem, jag dör snart av tristess.

I cannot explain to you
In anything I say or do or plan
Fear is not afraid of you
Guilt's a language you can understand
I cannot explain to you in anything I say or do
I hope the actions speak the words they can

Nu ska jag duscha, packa, äta och träna. Härlig att ha lite tid över sådär ibland. :(

Red Hot Chili Peppers - Californication, den håller än.


stress

Idag har jag ont i magen. jobbigt. snart missar jag bussen dessutom.

Match i helgen mot Domnarvet, förlust med 4-3, fast vi var det bättre laget. Surt att dom ska få in två simpla mål i början, men så går det väl när alla inte är på tå. Vi lyckades hämta upp det till slut i alla fall, men vad hjälpte det?

Dömning också, vi blev tydligen hyllade i nåns blogg efter det. Fast jag vet inte vem det var.

Mycket plugg nu, 200p som ska examineras innan sportlovet. 350 tillochmed. och jag måste hinna med körkortsteorin utöver det. joy.

nu ska jag åka till skolan och ha meningslöst mentorsmöte.
 OaO

Kapaaaaaaaaoouu

Oj, vilket deprimerande inlägg det blev förut. lite sanning. Men nu är jag gladare. Mycket gladare.

Igår var jag och Rickard i Leksand och kollade på hockey, som ettårs-överraskning-ala-Josefin. Han fick ha ögonbindel på sig hela vägen, och bara minen när han förstod vart vi var gjorde det värt alltihopa. Leksand vann med 5-0 dessutom, lite sådär passande.

Idag har vi haft vårat sista kraftprov i framtidspiloterna, den beryktade mässan "med unga ögon". Jättejobbigt var det, vi fick stå upp hela dagen, och ingen ville lyssna på vad vi hade och säga, alla ville bara äta upp våra bilar.

Jag har nog den tråkigaste bloggen i världen. Jag bryr mig inte.

Nu ska jag spela Spindelmannen på Gamecube. Heja migsjälv.

Lite ärlighet

Fan ta hela världen. Jag känner för att skriva precis hur allt är, precis hur jag känner. Men jag tror inte att det blir speciellt intressant läsning. Dessutom är jag för feg.


Det hade varit så mycket enklare att inte känna någonting överhuvudtaget. Då behöver man i alla fall aldrig bli besviken.


365 dagar

(Nej Daniel, jag vet inte vem som gillar Millencolin?)

I söndags firade jag och Rickard 1 år! Vi är bäst. Rickard tog med mig till relaxen på Lugnet på lördagkvällen, supermysigt. Det fanns bubbelbad med olika massagefunktioner och tre olika bastuar och massa levande ljus. Kvällen avslutades med middag hos Rickard, och sen lite kikande på 1408. Jag älskar dig<3


På lördag är det framtidspilotsmässa i Bergströms galleria. Det innebär i princip att vi ska stå där hela dagen och presentera vad vi  har gjort för vårat företag och marknadsföra dem. Jag har NTF, nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande, för er som inte visste det. Kom och underhåll mig, så bjuder jag på Ahlgrens bilar. Om du är riktigt rolig kan du få en spöket Laban-reflex.

Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
Is that alright with you?
No...