Here we go again

Sent inlägg idag, har precis avslutat en kväll med tjejerna. Vi har lagat tacos och kollat på Ondskan, som förövrigt är den bästa svenska filmen som någonsin gjorts. My, Erika, Jag, Lisa, Frida och Julie blev det, och det var kul, även om vi saknade elinarna lite. Usch, det är sent nu, jag borde gå och lägga mig. Match imorrn i Mora, och jag vill verkligen vara på tå.

Torsdagskvällen var också ASKUL. Jag tror vi satt ner ungefär två minuter under hela tiden på flamingo, det borde väl säga en hel del. Kul att klassen höll ihop så mycket, kanske blir lite sammanhållning tillochmed. Trevligt hos Carl innan också, synd att det var så få där bara. Och jag försov mig massa dan efter, men det gör inte så mycket. Jag missade egentligen ingenting utom lunchen. Annars var det mest flytthjälpning på fredagkvällen, vilket avslutades med en missad buss och en inställd, vilket tog rätt hårt på mig eftersom jag knappt ätit nått på hela dagen. Så det blev McDonalds middag för mig och Rickard, sen avslappnande bad och film när vi kom hem.

Undra om jag ska vara uppe tills Rickard kommer från krogen, eller om jag ska gå och lägga mig. Egentligen spelar det ingen roll, eftersom jag ändå inte kommer att kunna sova. Sitter jag här kan jag i alla fall lyssna på musik.

Jag har helt sjuk nackspärr, vart kom den ifrån liksom? Jag kan inte vrida huvudet åt vänster. Jag får ghelt enkelt spela på vänsterkanten imorrn så jag kan kolla in mot planen iaf.

Det känns rätt bra att inte behöva följa Idol slaviskt längre heller. En del saker ska man helt enkelt inte tänka på.

If I could tear his throat, and spill his blood between my jaws, and erase his name for good, don't you know that I would? Don't you realize I wouldn't pause, that I would cut him down with my claws if I could have somehow never let that happen? Or I'd call, some black midnight, fuck up his new life where they don't know what he did, tell his brand-new wife and his second kid.
Though I tell you, like before,
that you should wreck his life the way that he wrecked yours,
you want no part of his life anymore.

jag kan ju ta hand om disken. jooy.

rubrik

Det är alltid lika svårt att hitta på en rubrik till inläggen. idag blev den väldigt fantasilös och tråkig.

Tidigt inlägg idag. Snart ska jag samla alla mina krafter och gå och göra mig iordning och åka till skolan, men jag kan inte betsämma mig för vad jag ska ha på mig, så inperationen är låg för tillfället.

Imorrn går årets första Falufri fest, aka ÅRETS fest, av stapeln, och den verkar ju ha alla förutsättningar att bli en kul kväll, om det inte vore för en pytteliten men ack så viktig detalj. Vi har nämligen ingenstans att träffas innan och umgås innan vi åker dit, och vem vill stå och köa utanför en kvart innan det börjar liksom? damn.

Från och med igår äter jag ingen mjölk längre. Det är fett mycket jobbigare än man tror, eftersom typ 99 % av allt man äter innehåller mjölk. Det positiva i det hela är att jag kanske slipper ha ont i magen, och att låglaktosmjölk faktiskt smakar milkshake. <3

Nu måste jag göra en kraftansträngning och bestämma dagens outfit. troligen ändrar jag mig på vägen till bussen, det brukar bli så. Sen blir det lunch med Erika, mattestuga med Anette och sen har jag faktiskt ingen aning. Bör nog inte träna idag heller, så för första gången på... jag vet inte ens hur länge, har jag ingenting planerat för eftermiddagen. Det känns konstigt, men antagligen hittar jag väl på nått. Kanske ska jag baka de där chokladbollarna som jag lovade Rickard när han vann vårat vad igår. Jag är sämst på att spela TV-spel utan att bli arg:(Neverland

Dagens "vill ha" lista:

- Jag suktar efter "A Beautiful Lie Skull Zip-Up Hoodie". Den är helt sjukt snygg. GE MIG. 

- De där supersnygga svarta stövlarna på Din Sko för 480 kronor. Nu när jag har fått mina pengar finns de bara i blått. damn. Hoppas de finns kvar i Borlänge.

- Någonstans att vara innan FFF på torsdag. 

- En mysis i min säng när jag går och lägger mig. <3

- En trenchcoat att matcha med mina nya glasögon.

- En IPOD. det är jävligt störigt att ha en glapp mp3, speciellt när man åker buss 1 timme om dagen.

- En färdiggjord litteraturhistorieuppgift. jag orkar inte.

 - och slutligen, en frisk hals & näsa.

...var det för mycket begärt?


Guldfisk

I helgen var det Jolly cup, 16 dömningar och två spelade matcher blev det. Eller en och en halv, sen hade jag för ont i halsen för att fortsätta:( Dömningarna gick iaf bra, om man bortser från näst sista matchen, då en tjej fick ett slag på struphuvudet och fick först svårt och andas, och sen blev mer och mer borta. Det hela slutade med att vi fick ringa efter ambulans, hur det gick sen vet jag inte.

Roligast var iallafall F93 finalen mellan IBF Falun och Skälby. Verkligen finalstämning bland spelare, ledare och publik. En annan sak som är bra med att döma sånnahär cuper är att det finns många erfarna domare där som kan ge tips och hjälpa till. Otroligt lärorikt.

Citat ur Per Nordströms blogg:
"Jag är ju själv domare med SM-finaler, ett antal säsonger på elitnivå och snart 2500 dömda matcher. Jag tycker fortfarande det är lika roligt som när jag började döma 1987. Något som är lite synd är att det finns så få kvinnliga domare. Några har passerat genom åren men de har det svårt. Tyvärr beter sig många män inte så bra mot kvinnliga domare. Nu har vi dock ett ungt par på gång i Falun och jag hoppas att de kan visa vägen. Så stå på er tjejer och kom ihåg var ni läste om Julie Williams och Josefin Nilsson först!"

http://wwwnordstrom.blogspot.com/
inlägg 30 Augusti 2007

För vårat lag gick det inte riktigt lika bra, vi förlorade fyra av fem matcher, men det är egentligen inte så konstigt. Förra säsongen spelade vi flickserie, och nu har vi gått upp i seniorserie. Det är skillnad, stor skillnad.

Det sliter på en att döma och spela en hel helg. nu har jag blivit förkyld, och jag har värmeutslag under fötterna:/ Just in case you were wondering. Man tjänar bra med pengar iaf. Wihoo, nu kan jag köpa nya skor<3

Idag har jag inga lektioner, bara skolfoto 14:25. Skolfoto är jobbigt, jag lyckas alltid bita mig i kinderna på småkorten, vilket får mig att likna en guldfisk. Iår ska jag göra mitt bästa för att undvika detta, få se hur det kommer att gå. Efter den prövningen blir det fika och biljard med Rickard:) Jag kan inte spela biljard, men det borde väl lösa sig. Så svårt kan det väl inte vara?

Nej, nu måste jag gå och göra mig iordning. HEJS

2 more to go!

Igår firade jag och Rickard 10 månader<3 Vi lagade kebabrullar och tårta och myste framför en hyrfilm. "Pans labyrint" hette den, och den var helt klart sevärd. Lite halvjobbigt slut, men spännande i hela 112 minuter. Jag fick också en jättefin dikt av Rickard<3 Om 60 dagar firar vi 1 år, wiiihoo^^

I helgen är det Jolly cup, jag ska spela, döma och sitta i seket. Det kommer inte bli många minuters vila altså:/ Minst 5 matcher ska spelas, 16 ska dömas och ca 4 timmar i seket ska göras. niiice. Hoppas mamma kan ta seket istället för mig, annars blir det nog svårt att hinna.

Idag måste jag bestäma mig för vilka bågar jag vill ha, och jag har verkligen ingen aning. Det finns så många att välja på. Fast det blir nog skönt när de är klara iaf, så jag slipper ha ont i huvudet. Även fast jag kommer se ut som en tönt.

Fall out boy blev bästa band på MTV-galan btw. good shit.

Ifall det finns någon som är sådär superbra på andragradsekvationer så skulle den gärna kunna få hjälpa mig, tack. Vems lysande idé var det att vi skulle göra klart hela matte B kursen på en period? Imorrn är det redovisning på språksociologiarbetet också. önska mig lycka till, det kan behövas.

Nu blir det lite plugg, hejs!