Chichester

Hej, jag har precis fatt tillgang till internet via mitt studentcard har pa college, och tankte passa pa att blogga lite sa att min blogg inte stangs ner av underaktivitet eller natt annat trakigt.

England ar underbart, vadret ar i klass med en riktigt bra svensk sommar (har man inte alltid hort att England ar regningt?) och skolan ar inte speciellt jobbig alls. Jag bor hos en familj med 3 andra ungdomar, Louise som ar 25 och studerar till larare och Scott och Dan som ar 19 och 21 och jobbar med tradgardsanlaggning. Familjen ar jattesnall och Scott och Dan ar superroliga, sa dagarna gar ganska fort aven om jag saklart saknar alla darhemma. Staden Chichester ar val i princip lika stor som Falun men med en annan mentalitet och ett annat utseende. Alla hus ar gamla och alla som bor har ar rika, sa man ser inte mycket bus eller oro pa gatorna som man kunde gora i Liverpool.

Vad gor vi hela dagarna da? Skolan haller pa till ungefar halv ett tre dagar i veckan och kvart over fyra tva dagar, sa pa eftermiddagarna brukar vi mest ligga i nagon av alla fina parker och sola oss, ata glass eller kolla i affarer. Vi har aven hunnit med bio och pubbesok, och pa lordag och sondag styr vi kosan mot Portsmouth och Brighton for att se lite mer av England innan det ar dags att aka hem igen. I colleget finns det en hair&beuty salon dar jag var idag och fick manikyr for 3 pund, inte illa va?

Markte precis att facebook ar bannat fran datasalsdatorerna sa jag ska nog logga ut harifran och forflytta mig till ett cybercafe istallet, sa att jag kan mejla min BFB darhemma. Om 11 dagar ar jag tillbaka i Falun igen och da hoppas jag att varen har kommit lika langt dar som den har har. Ta hand om er sa hors vi! PUSS

Underprioriterad blogg, cuper, England och SM-guld

Bloggen är fruktansvärt underprioriterad just nu märker jag, och kanske ni också. Det är mycket nu, mycket att planera, komma ihåg, fixa och inte minst plugga. Nu tror jag i alla fall att jag har läget under kontroll, jag har pluggat klart allt jag ska redovisa imorgon, jag har packat, duschat, handlat, fixat nytt kontantkort och tvättat håret. Imorgon måste jag komma ihåg att gå till banken och växla pengar och hämta ut adrenalin hos mattias mamma bara, sen ska det mesta vara under kontroll.

Imorgon bär det ju faktiskt iväg, efter mycket krångel. Det bestämdes att vi åker till Göteborg en dag tidigare eftersom någon (ingen nämnd) inte kunde lägga ett bättre schema. Halv fem går mitt tåg och sen kommer jag inte hem igen förrän 2 maj, läskigt. På måndag lyfter jag och Lisa mot Liverpool för en veckas jobbsökande och stadspulstagande, och sen möter vi upp de andra i London för gemensam färd mot Chichester och två veckors engelska plugg på College, och såklart lite annat skoj.

Örebro var förresten jättebra, om ni undrar. Bästa cupen jag har vart på kanske tillochmed, om man räknar bort boendet som de hade svårt att fixa, men det löste sig genom min kära mor ändå. Vi hade lätt bästa hallcheferna och sekpersonalen, så tiden gick lite fortare trots att vi hade många matcher och sena kvällar. Hoppas Göteborg bjuder på samma sak, annars kan det bli kämpigt med 24 matcher...

Lisa tog förresten körkort idag, den lilla skiten. Grattis!!!!!!!!!1 :DD:D::Dd

Och justja, bästaste FBK tog ju hem Sm-guldet iår igen, tjohoo! Jag vet vilken tröja jag ska ha på mig imorrn...

Nu ska jag lägga mig och sova och hoppas att tösapojksbarbie ringer och säger godnatt ikväll också, pebs!

PUSS