Valborg

Idag har jag varit på antsällningsintervju på Anderssons. Det gick bra, jag fick fem veckors sommarjobb där i sommar! Blir nog jättebra.

Igår ringde det någon från Svenska Domarförbundet till mig dessutom, han sa att jag och Julie blivit nominerade till att delta i en nationell damdomarsatsning nästa säsong! Vi blev bjudna till Stockholm på utbildning och så skulle de tydligen "hålla ett öga" på oss och hjälpa oss att utvecklas fattade jag det som. Kommer nog bli jättekul:)

Idag är det valborg dessutom, men det blir nog lugnt ikväll tror jag. Middag hos Erika och eventuellt ett besök hemma hos Bubba på inflyttningsfest. Imorgon drar VLC igång med dömningar från klockan åtta, så det är nog bra om man är pigg då.

Nu ska jag plugga lite utvecklingspsykologi i väntan på luuunch.
puss


Fan

Idag är bara en sån dag.

Jag tror jag är sjuk. Jag har nog lite feber. Jag borde gå hem och lägga mig och kolla på OTH, men jag har alldeles för mkt plugg att göra. Jag är opepp på att plugga och ännu mer opepp på att jobba hela helgen.

På onsdag ska jag på arbetsintervju. Vad ska man säga?

Nej, nu ska jag äta en apelsin, lyssna på James Blunt och tycka lite synd om mig själv.
HEJDÅ.-.

Sunday

Söndagsblogg.

Idag är jag jättetrött. Kul helg, igen, men det sliter på en. Nu blir det i alla fall lugnt ett tag framöver verkar det som.
Etage i fredags med Erika, My och Moa, det var väl sådär. Synd att Falun är en sån liten stad så att man inte kan låta bli att springa in i folk man verkligen inte vill träffa. Menmen, det är sånt som händer, life goes on I guess.

18-års fest hemma hos My igår, riktigt roligt faktiskt. Husfester är underskattade. Jag och Erika lärde oss lite självförsvarsmetoder på hemvägen dessutom, så nu kommer vi vara oslagbara på tågluffen:D

Idag har jag mest tagit det lugnt, kom inte i säng förren runt 4 i natt, så det behövdes. Blev dock en promenad med erika_choklad på eftermiddagen, roligt det med.

58 dagar kvar till Peace and Love! Och nu har Hanna lyckats övertala mig att vi ska åka på Gatufesten i Sundsvall dessutom, 2 dagar efter P&L! Kommer bli slitsamt med 2 veckors festivalande, men det är det värt med tanke på vilka sjukt bra band vi kommer att få se! Hoppas jag har kirrat körkortet tills dess också, så kan vi Roadtrippa upp:D

Fick förresten domarschemat till Viking Line nästa helg. 29 matcher på 3 dagar. Heeeeeeelt sjukt. I Örebro förra året hade vi 16 matcher på 3 dagar, och det var så ansträngande att man blev sjuk, så jag dömde de två sista matcherna med feber. Undrar hur det här kommer att gå liksom. Menmen, det blir väl pengar på kontot antar jag.


Mind is a razorblade

Idag klarade jag halkbanan, det var väldigt roligt. Det bästa av allt var att jag fick vara helt ensam i bilen. Ingen som kunde säga till mig vad jag skulle göra eller vilken radiostation som skulle vara på. Helt underbart. Roligt att sladda dessutom, fast lite läskigt när jag nästan välte en gång:/ Jag sprang inte in i Hans Moberg heller, men Anne var där. <3<3 two down, one to go! Det är nära nu..

Annars har jag inte gjort mycket idag, varit i skolan, kollat på en film om en Nunna och vart på en långpromenad med Erika. Promenader är bra, man blir smal och brun i solen. Om man har tur.

Imorgon ska jag klippa mig! Hoppas att det blir fint så att jag slipper se ut som en tönt på fredag på Etage och på lördag på Mys och Erikas fest.

Nu ska jag duscha!


One Tree Hill

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, pluggat mormoner och kollat på Bowling for Columbine, eller snarare sovit till Bowling for Columbine. Inte för att den var dålig, utan för att jag sov typ 0,0 timmar inatt. Ingen större skada skedd, filmen tog ändå bara upp det negativa med vapen i USA, och jag ska tydligen vara för vapen i debatten på fredag. Kommer nog bli svårt, men förhoppningsvis lyckas jag imponera på Helena med min fake-amerikanska som jag har försökt lära in. Jag låter mest som en wannabe, men hon kanske går på det.

Resten av kvällen har gått åt till att försöka komma ikapp Erika med de senaste One Tree Hill avsnitten, och shit vad bra de var. Jag började nästan gråta typ 14 gånger. Jag blir lite avundsjuk på deras liv faktiskt. I alla fall de bra delarna.

Fast å andra sidan har jag en hel del bra grejer i mitt liv också, mina vänner till exempel. You rock<3

Nån som vill gå på Florence Valentin med mig på torsdag kanske?:)

nej, nu måste jag sova. Halkbana imorrn 8:30, håll tummarna för att jag inte råkar döda någon.

The whole world is moving and I'm standing still

Ikväll kom verkligheten ikapp. Jag kanske trodde att jag var okej, men jag hade tydligen fel. Hur skulle det någonsin kunna bli okej?

Jag borde bara sova. jag måste upp klockan sju imorgon och ringa doktorn. men jag kan ändå inte sova, så det är helt meningslöst att gå och lägga sig ändå.

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on


GRATTIS!

Idag fyller Erika och My 18 år! Stort grattis till er bägge två! Förbered er på paarteeey i helgen:D

Dagens

Loppan säger:

JAG HAR KLIVIT PÅ EN SPIK

Nils, säger:

jasså

Nils, säger:

fan va ont

Loppan säger:

JA:(

Nils, säger:

sitter den kvar ?

Loppan säger:

nej, såklart inte

Loppan säger:

jag kan väl nite gå omkring med en spik i foten heller

Nils, säger:

du går ju omkring med en skruv lös så...


Tillochmed Nisse lyckas ibland. Cred!


Look who's alone now

It's not me. It's not me.

Om två timmar kommer Moa hit, så ska vi ladda inför Etage:D Pepp pepp. Innan dess måste jag hinna äta och göra mig iordning. Undrar om jag ska orka locka håret? Jag har redan lockigt hår. Men det blir finare med locktången. Jobbigt.

Jag tror jag är skengravid eller nått, jag måste verkligen kissa HELA tiden. Eller så har jag bara ett väldigt starkt kontrollbehov, därför jag alltid blir kissnödig när jag verkligen inte kan gå och kissa, som idag när jag hade tyska tal. Eller när jag sitter på bussen. Eller mitt i Jehovas vittnens presentation. Så nu vet ni det. Nu har ni något att fundera på i helgen.

Åhh jag är jättehungrig. Snart är det mat. Grillat med klyftpotatis <3

Juno

Tredje gången jag försöker skriva det här inlägget nu. Min dator laggar big time:( HJÄLP?!

Filmis med Hanna, Erika och My ikväll. Vi åt middag på salladsbaren, sen åkte vi hem till Erika och kollade på Juno, lätt sötaste filmen<3 Lite jobbigt att det ska behöva ta en timme att åka frånm Slätta till Hosjö bara, det är ju inte ens en mil. :S

Imorgon blir det de tre T:na; Tacomöte, Tyska och Tjörlektion, eller hur My? <3 Har i alla fall sovmorgon till 12, men den lär väl gå åt till att skriva om fiskfilmen eller jämföra mormonerna med jehovas vittnen. Väldigt spännande.

Jag får abstinensbesvär av att inte kunna träna, det känns ungefär som om jag går upp 5 kilo om dagen. Mina muskler bara tynar bort:/ De borde lägga på ett kol på sjukhuset så att jag slipper bli jättetjock.

Smart

Idag känner jag mig lagom smart. Hade tid på vårdcentralen 09:45 imorse, skulle ta andra vaccinsprutan inför tågluffen. Egentligen skulle sprutan ha tagits för typ tre veckor sen, men då missade jag att ta med mig receptet och hämta ut sprutan innan min tid, så det blev ingenting. Idag gjorde jag nästan samma sak igen. Smart som jag är tänkte jag att jag skulle hinna hämta ut sprutan innan min tid imorse, men jag tänkte i så långt som att apoteket faktiskt inte har öppet förrän 10:00. Hur begåvad är man om man gör samma misstag två gånger? Det löste sig i alla fall, jag fick en ny tid 10:45, och tills dess ska jag väl förhoppningsvis ha hunnit hämta sprutan. Bra start på dagen sådär.

Ikväll blir det i alla fall filmis hemma hos Erika med tjejerna. Juno ska vi se, den verkar jättebra.

Nej, nu måste jag springa till bussen så att jag inte missar ännu en tid. Måste bara hämta receptet först.

HEJHOPP

Helg!

Hektisk helg igen. I fredags blev det Etage med Elin, det var skoj, förutom att vi fick lov att gå från Norslund och mina stövlar gick sönder (det är tydligen ingen som tar upp liftare längre..). Kom hem runt halv tre, sen upp igen halv nio på lördag morgon och iväg till Lugnet och döma till klockan 18. 19:00 hade vi bokat bord på Mariannes för att fira Elin, och även mig, men det hade jag ingen aning om. Det var i alla fall jättetrevligt, jag fick massa roliga presenter och alla de bästa var där<3 Efter middagen gick jag och Julie hem till Jon på förfest, och sen blev det Etage igen. Rätt okej där, om man bortser från en del tråkiga överraskningar. Kom i alla fall hem runt 3 och fick gå upp igen vid 9 för att åka till Borlänge med Lisa och Erika.

Borlänge var roligt, fast vi missade bussen dit och fick åka nån jättekonstig runda. Jag köpte mig i alla fall ett par nya skor, en ny klänning, en kofta och leggings. När jag kom hem från Borlänge blev det snabb middag och sen iväg och döma en korpmatch i gruvis, ganska lamt faktiskt. Jag fattar inte grejen med att gnälla på domarn efter varje avblåsning. Suckers. Jaja, nu sitter jag i alla fall här, funderar på om jag ska ta en dusch och kanske kolla på en film eller nått.

Läste förresten precis att en man erkännt Englamordet. Hemsk historia, och om ni frågar mig borde det vara livstid på sånt. Ingen mes-livstid som i Sverige (10 år) utan livstid på riktigt. Vem kommer förresten på att kalla 10 år för livstid? Jag menar, vi har väl längre medellivslängd än så i Sverige, eller?

Jaja, nu blir det duschen. HEJSIS

PEPP

Fikade med lilla My idag, jättelänge. Det var skojigt, fast lite pinsamt när My började skratta åt en tjej med massa födelsemärken (?) i ansiktet.

Ikväll blir det antingen fest @ Mannes, spelkväll @ Julies eller Etage med Elin. We'll see, det blir nog bra vilket som. Imorrn blir det dömningar hela dagen, sen fira Elin med middag på Mariannes. På söndag blir det Borlänge med Erika och Lisa och förhoppningsvis en massa shopping. Jag behöver nya skor.

Det är förresten mindre än 80 dagar kvar till Peace and Love! PEPPEPPPEPP! Pepp på sommar överhuvudtaget faktsikt. Blir nog bästaste på länge; Roadtrip (om jag nu fixat körkortet till dess) Sundsvall med Hanna och Ola Salo, TÅGLUFF, och allt annat som är somrigt. <3!

Nu ska jag äta grillat och klyftpotatis!

Provar

Det måste bli ett litet inlägg här, bara för att prova hur min presentation ser ut. Egentligen har jag inget vettigt att säga, snart ska jag gå och göra mig iordning och åka till körskolan, sen blir det muntlig tyska med Bernd och Lisa och projektplanering med Hanna och Erika.

hejhopp


Teoriprov

Idag hade jag teoriprov. Jag klarade det. 59 av 65. Jag är bäst :D

En bra dag

Nananana, idag är en bra dag:D Idag är jag glad:D

Imorgon har jag teoriprov! Håll ett par tummar för mig eller nått. Hela dagen har mest gått åt till att plugga inför morgondagen, och jag fick i alla fall godkänt på alla proven på körskolan. Det känns bra, men nu är mitt huvud alldeles överfullt av boggitryck, utfartsregler och tjänstevikter.

Nu blir det Top Model och lite mer släpvagnsvikter. HEJS!

Please Please Please

Idag var jag hos doktorn. Jag fick ha massa sugproppar över hela kroppen, creepy. Det gick i alla fall ganska bra, han såg lite ojämna hjärtslag men tydligen ingenting att oroa sig för. Fick i alla fall en remiss upp till hjärtkliniken, ska bli skönt att äntligen få lite ordning på det dära.

Lite jobbigt att gå till skolan idag faktiskt. Vem säger man hej till, vem undviker man efter en sån här helg? Jag klarade mig rätt bra i alla fall, men förr eller senare lär jag väl springa ihop med nån som jag inte vet hur jag ska hantera. Hoppas att det dröjer.

Vet inte om jag ska ringa eller inte heller. Kanske borde skicka ett sms i alla fall. Eller så väntar jag bara. Gosh va komplicerat allt ska vara.

Nej, nu måste jag läsa om mormonrörelsen och plugga körkortsteori så att jag inte kuggar på torsdag.

Ni ska väl få ett låttips också. Citizen Cope - Son's Gonna Rise.
Over and Out

Timo + maskerad

Igår var det alltså Timo Räisänen på Arenan, som Elin hade bjudit med mig på. Det var riktigt roligt, trots lång väntan och många nya, okända låtar. Efter Timo skulle jag, Hann och Erika hem till Veronica på 18-års fest, men när vi kom dit vid halv tolv så hade det redan spårat ur, så vi bestämde oss för att ta en sväng ut till Hosjö och maskeraden i pumpen. Ganska lam fest, men kul med så många seriösa utklädningar. Sen bar det av in till stan igen, på "efterfest". Mina kära vänner bailed on me när vi väl kommit ner på stan, och inga fler bussar till hosjö fanns att tillgå. Det hela slutade i alla fall bra, vi gick hem till Viktor och sen blev det taxi hem vid halv fem snåret sådär.

Idag är jag sjuk igen, genomförkyld, feber och ont i halsen. Sov 4 timmar inatt innan det var dags att kliva upp och åka iväg till Sågmyra med mamma, Jessica och Malin. Köpte mig i alla fall ett par nya skor to go with min vita coctailklänning.

Jag har i alla fall världens sötaste bus hemma hos mig.

image3


Carry me home

Usch, nu fick jag ont i magen. Jag kanske borde göra mig av med min lunar och min facebook, eller är det bara att fly från problemen? Usch, nu fick jag lust att bara gömma mig under mitt täcke hela kvällen.

Det kan inte fortsätta såhär. Jag ÄR ingen kaka.

I wouldn't leave you crying.

Det brinner i Engelska huset igen. Någon måste verkligen hata det huset. Stackard byggarbetare som har jobbat på att bygga upp det i snart ett år, och nu får de börja om från början igen.

Sitter här och dricker te och äter ett kokt ägg, långfrukost is teh shiet. Funderar på om jag vågar åka till skolan, på nyheterna säger de att röken är giftig och att man bör stanna inne. Men det tar ju max fem minuter från bussen till skolan, det borde jag ju överleva kan man tycka.

Ikväll är det Timo. Hoppas han inte har andats in för mycket brandrök till konserten. Om allt går som planerat får vi kanske ett litet samtal med honom efteråt också, och det är ju verkligen inte helt fel. Efter konserten blir det nog ett besök hos Veronica på hennes 18-årsfest. Kan bli kul. Lördag blir en tripp till sågmyra och scorett outlet. Det rimmar. Hoppas jag hittar jättemycket fina skor. Annars blir det väl rätt lugnt, träffa Rickard och lite kompisar kanske. Blir nog bra.

På måndag ska jag till doktorn, får se vad han har att säga.

Neh, nu lär jag gå och fixa mig och dra iväg till skolan såsmåningom. HEJHOPP-

Klick

Vem tror jag att jag lurar egentligen? Det är inte bra, jag är inte i toppform, och jag har inte the time of my life. Mer tvärtom faktsikt. Sad but true. Det är helt otroligt hur snabbt det går att radera ett och ett halvt år av sitt liv på internet. Ett par klick bara sen finns inte det minsta spår av någon kärlekshistoria. Knappt en enda lite ledtråd som tyder på att vi överhuvudtaget kännt varandra. Tänk om det var så lätt på riktigt också. Klick! Nu är du helt bortglömd. Klick. Alla bilder på dig är borta ur mitt huvud för alltid. Klick. Allt jag någonsin kännt för dig är borta, putsväck. klick. Jag borde ha en liten knapp som jag kan trycka på varje gång jag tänker på dig, så att allt mörker och all saknad bara försvinner. Klickklickklick.

Lasse Lindh i högtalarna. Timo imorgon. Håkan i sommar (klick).

Tyska om två timmar, massa plugg att göra fram tills dess. Ingen motivation överhuvudtaget. Jag borde bara fånga lite inspiration och skriva en supernovell som tar luften ur Liselotte eller nått. Eller skriva ett jättebra engelska tal som jag kan hålla för Helena imorgon. Eller varför inte ett tyska tal till Bernd? Fast mest av allt skulle jag vilja gå ut i solen och sätta mig på en filt i det gröna gräset och bara andas in sommarluft. Gå barfota hem och bli svart under fötterna. Äta glass istället för lunch, ha solglasögon och sommarklänning och känna varma vindar i håret, och veta att allt i alla fall löser sig tillslut. (klick)

You'll ask for me

På fredag är det Timo Räisänen på Arenan. Elin har köpt biljett till mig, och vi kommer ha roligast ever. MHM. Alla headbangerfrisörer och metallicabrudar kan slänga sig i väggen, ni är ändå bara töntiga. En dag kommer du också att inse det, men då kommer du vara 30 år och ditt liv kommer redan vara slut. Grattis.

Var ute och gick igår, i hundra år. nästan. En och en halv timme i alla fall, det var riktigt skönt, eftersom jag hade varit hemma och vart sjuk hela dagen och inte kommit ut alls. Fortfarande sjuk, men bättre nu. På fredag kommer jag vara i toppform och have the time of my life med mina kompisar. Ja, för ingenting kan stoppa mig nu.

Nej, nu ska jag ta en dusch och använda alla mina nya hår- och hudprodukter som jag tröstshoppade idag.
hejhopp!


Mad World

Dricka te och tycka synd om mig själv dag. Ont i halsen också. Saltvatten på tangentbordet.

Världens sötaste mysmisse i knät<3

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today


På fredag är det Timo. Då ska jag ha roligt.