Tänkte bara säga...

Jag tänkte bara berätta för er kära läsare att jag är glad idag. Jag har precis ätit en hel påse bilar och har ont i tänderna och är blöt om fötterna, men jag är ändå glad. På insidan.

nu tänkte jag lägga mig och sova litegranna, så jag är pigg på matcherna imorrn!

på tisdag ska jag äta tacos....! hihiihihihihihihihi

PUSS <3

Helghelghelg

Linas musikal var jättebra, man blev verkligen imponerad över hur mycket jobb de har lagt ner på sitt projektarbete. Berörande ämne dessutom, och fint genomfört. Topp.

Idag är det fredag folks, det är väl skönt? Jag ska snart samla ihop mig och skriva KLART sam c rapporten så att jag kan ta helg sen. Ikväll ska jag äta god mat med familjen, sen ska jag och Julie upp och kolla när herrarna spelar match. Efter det gör vi nog en snabb artighetsvisit hemma hos Linn på hennes 18års fest, men vi känner oss ganska opeppade så det blir nog hem tidigt ikväll. Jag har haft ont i huvudet hela dagen, så jag känner egentligen bara för en film och lite massage.

Imorgon ska vi tydligen vara i Mora hela dagen; först har vi div3 match vid 1330 och sen fdiv1 match 1800. Då blir det stress hem och lite fixning innan det bär av på nån VIPgrej på Etage. Korpiaden skulle tydligen ha nått där, men G skulle fixa in oss på listan.

Söndag innebär en dömning och sen förhoppningsvis bio med lisafisa, och lite projektarbete däremellan.

Nu - alvedon och sam c.


Musikal

Ikväll ska jag på musikal i Kristinehallen. Det är min kompis Lina och hennes två kompisar Elizabeth och Tone som har satt upp den, och den handlar om gatubarn i Bolivia(?). I två år har de jobbat med att skriva manus, skriva låtar och tonsätta dem, haft auditions och övat in musikalen, och ikväll är det alltså dags att visa upp den. Föreställningen är helt gratis men efteråt får man skänka pengar till ett projekt för gatubarn i Bolivia om man vill. Det här är alltså deras projektarbete och jag tycker att alla som kan ska komma dit och kolla, för jag tror att den kommer att vara jättebra.

Det var lite reklam. Annars har jag inte mycket att komma med idag, jag sitter i sängen med en godispåse och kämpar med det sista på sam c rapporten. Tänkte att den skulle bli klar idag så att jag kan åka till Insjön imorgon med gott samvete.

Så, I guess I'll see you tonight then? PUSS

I'm gonna make it all the way

Jag pluggar som en liten myra. Projektarbete, Samhällskunskap C, Datorkunskap, Etik och livsfrågor, Engelska C, you name it. Jag räknade ut idag att jag bara har 8 kurser kvar att få betyg i. Sen är det slut på det "roliga". Plötsligt kändes det inte så jobbigt längre. Bara att bita ihop och köra på nu. Bara upploppet kvar ju.

Jag lyssnar på Jill Johnsons "On top of the World" samtidigt, den är peppande! Hon är snygg dessutom.  

Den här veckan ser faktiskt förvånansvärt lugn ut för min del, det gillas.
Tisdag
Plugg, plugg och plugg.
onsdag
Inga lektioner, men en del hemplugg att göra. Ingen träning på kvällen. Åka hem till mami
torsdag
Sam C är enda lektionen, sen ett besök hos ortopeden och en sväng till Insjön.
fredag
Engelska C är enda lektionen, Phone me med Hanna o Wille på kvällen.
lördag
Match(er) i Mora, Benjamin Button med Lisa på kvällen
söndag
Dömning hbo

Wunderbar.

En sång för J

Jag är framme och jag lever och nu bloggar jag tillochmed. lol.

Jag har precis upptäckt Spotify's underbara värld - kan ni tänka er, de har tillochmed Lasse Lindh! Jag upptäckte faktiskt en ny låt också "Du finns inom mig (En sång för J) och blev lite glad. För vi förstår väl alla att det är jag som är J? J som i jag alltså. Eller Josefin, om man nu hellre vill det.

Imorgon blir det hockey och middag hos faster. Jag hade tänkt att gå på Nöjesfabriken sen men de hade tydligen 20års gräns. Skit också. Jaja, jag och Jessica ska sjunga Lips istället så jag antar att jag kommer ha ganska kul ändå.

Förresten, jag har en tröja med ett rådjur på mig.

Shopping

Snart åker jag till Karlstad. Tippar på att det kanske är en timme kvar eller nått. Pappa och Jimmy är inte hemma än nämligen. Jag kom precis från en tur på stan med min kära mamma, vi fikade och rea-shoppade. Jag lyckades införskaffa tre nya T-shirtar, 2 långtröjor och ett underklädesset för bara 400 kronor. Inte illa va? Mest basgrejer, men det är sånt som behövs.

Imorgon ska vi gå på hockey, Färjestad - Timrå, det ser jag fram emot. Tippar på att det blir ett besök hos faster och lite shopping i helgen med, och förhoppninsvis lyckas jag övertala sis att följa med mig ut. En hel helg utan en enda match eller en enda dömning, det känns konstigt. Undrar hur jag ska klara mig.

Ikväll spelar herrarna hemmamatch dessutom, andra matchen i rad som jag missar. Den visas inte på TV heller, så jag får helt enkelt hålla mig uppdaterad på nätet.

Ja, det blev ju en väldigt innehållsrik blogg dethär märker jag. whatever. PUSS på er

Döda fiskar?!

Jag ger upp på er. Hur svårt kan det vara att posta en liten kommentar och uttrycka en åsikt? Har ni inga åsikter? Är ni totalt åsiktslösa allihopa? Har jag bara döda fiskar som bloggläsare?

Jag vet inte hur jag ska tolka eran tystnad. Det här med Listan verkar då inte vara någon hit i alla fall. Men eftersom ni inte lyssnar på mig så kanske inte jag ska lyssna på er heller. Vi får väl se om det dyker upp  nån mer Lista eller inte.

Nu ska jag sluta gnälla på er en stund. Här kommer mer meningslöst pladder som ni verkar tycka så mycket om. Allt för er liksom.

Idag har jag haft möte med försäkringsbolaget om min krock i somras. De verkar ganska ovilliga till att ge mig rätt. Men vi får väl se.

Annars har jag inte gjort så mycket, haft Sam C och pluggat projekt. De där två rapporterna är som mina små bebisar vid det här laget, jag pillar med dem hela tiden och jag tänker aldrig någonsin lämna dem ifrån mig. Eller nått. Det är nästan så att jag tycker att det börjar bli roligt att jobba med dem, helt sjukt.

Nu ska jag sätta mig och skriva lite mer rapport, sen ska jag iväg och döma en match i hbo och sen blir det träning för hela slanten. Imorrn åker jag till Karlstad, kommer hem på söndag. får se om ni får några updates under helgen, men just nu ligger ni på minus på prioriteringslistan, så vi får väl se.

PUSS

Listan

Jag tror att ni alla är medvetna om min lite smått fanatiska kärlek till Lasse Lindh vid det här laget, och jag vet inte hur många av er (om ens någon) som har varit inne och kikat på hans hemsida någon gång. Ni vet säkert att jag tycker att ni borde ta er en titt, men det var inte därför jag satte mig här och skrev just nu. På sidan finns i alla fall en flik som heter "Lasse funderar", och där delar Mr. Lindh med sig av sina tankar om saker och ting, och han har ett inslag där som jag tycker extra mycket om, nämligen "Listan". Listan uppdateras inte ofta, kanske en gång i månaden, och innehåller helt enkelt en lista på de 10 saker han är mest inne på just nu, saker han tycker om extra mycket just nu av någon anledning.

Jag tycker nog personligen att denhär bloggen är ganska innehållslös och tråkig, och det blir liksom bara av att jag skriver ner lite random saker som händer mig mest för att jag känner mig tvungen att uppdatera, men jag tänkte att den här Listan kanske skulle kunna passa in här ändå, som ett litet ljus i mörkret ett nått. Eftersom jag beundrar den här mannen otroligt mycket och är helt besatt av hans sätt att skriva tror jag inte att min lista ens kommer att vara i närheten av lika intressant som hans, men hej, försöka duger, eller?

Listan jan-09

Lasse Lindh
Ja, men vad trodde ni liksom? Att jag skulle sno hans lista och sedan inte låta honom vara med på den? Nej, första platsen på den första listan tillägnas helt och fullt min framtida man och livskamrat, Lasse Lindh. Texterna, ja, dessa texter som berör på djupet framförda med en trallig gitarrmelodi av en supersöt poppojke, kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det. Att han sedan ibland stönar fram orden är bara den där charmiga lilla pricken över i:et som får mig att älska honom. Dessutom luktar han gott.

Lukter
...vilket osökt ledde in mig på nästa punkt på listan. Lukter. Jag måste erkänna att jag är oerhört svag för lukter, det kan nog vara det bästa som finns. Om någon luktar gott tycker man automatiskt mer om den personen, man blir nästan lite kär i lukten. Speciellt om lukten sitter på en söt pojke. Även andra lukter kan förstärka intryck och göra dem mer levande, vem älskar tillexempel inte lukten av asfalt precis efter ett sommarregn, eller lukten av nybakat bröd? Speciella personer har också speciella lukter som inte går att beskriva på något annat sätt än som den personens lukt. Mammalukten är en sådan lukt, och det vet vi ju alla vilken trygghet den lukten förmedlar.

Tofflor
Jag erkänner, jag är helt fast. Jag vill gå runt i tofflor på stan, jag vill spela innebandy i tofflor och jag vill sova i tofflor.

Gina Tricot
Jag förstår faktiskt inte varför man ska handla sina kläder på MQ när de ser likadana ut som de på Gina fast de är mycket dyrare. Poängen, någon? Nej, tacka vet jag Gina där jag kan köpa 3 klänningar till priset av en på valfri märkesbutik och sedan slänga dem med gott samvete när jag inte vill ha dem längre.

Chailatte
Vad passar bättre än en varm, kryddig kopp på nått mysigt café tillsammans med en mysig människa såhär mitt i årets kallaste månad? Gärna tillsammans med en chokladboll och en stor portion girltalk.

Mössa
Luddig, varm, med bollar, svart, röd, orange, you name it. Om det snöar som det gjorde idag ser jag hellre ut som Stig-Helmer på skidsemester den korta promenaden till skolan än att komma fram med blött hår och en lugg lika stripig som vaktmästarn i Harry Potter-filmernas. Amen.

Stearinljus
Pimpar upp vilken tråkig kväll som helst. Mysfaktorn blir hög och stämningen blir nästan religiös. Bra att ha såhär när det är mörkt ute 20 timmar om dygnet.

Skumbad
Tänk efter...Det är varmt, det är skummigt, det luktar gott och man får vara naken. Det kan helt enkelt inte bli fel.

Cup
Trots allt som alltid går fel och allt slit man får lägga ner så blir det ändå alltid värt det på något konstigt sätt. Det är som en drog. Jag är fast i cupdrogen. (Hej stressig vår)

Live hockey
Även om man är helt ointresserad så kan man inte vara oberörd när man står på en läktare full av galna, skrikande, svettiga, rödfejsade supportrar. Man fullkomligt HATAR det andra laget och klär sig i divere olika supporterprylar utsmyckade med horn, tutor, grälla färger, you name it. Underbart.



Jag vet, vad säger ni? Är det här nått att fortsätta med eller ska jag sluta våldta Lasses idéer och helt enkelt fortsätta i mina gamla spår? Och var inte så jäkla lama och strunta i att kommentera nu, ge mig lite åsikter!

PUSS

Preliminärt vårschema

3-5 April - Örebrocupen
10-13 April - Dumleslaget, Göteborg
13-18 April - Liverpool
18 April - 2 Maj - Chichester
24-26 Maj - Viking Line Cup
12 Juni - Studenten

Så ja, om ni vill hitta på nått i vår så är det lika bra att ni frågar redan nu.

Förresten, i helgen åker jag till Karlstad och hälsar på Jess o Tias och går på hockey:D Kommer bli kul tror jag, skönt att få en helg ledig för en gångs skull också. De här hektiska helgerna börjar slita på mig, värst är det på måndagsmorgonen, när man bara vill ta mobilen och kasta den genom valfritt fönster när alarmet sätter igång. Fast man ska väl inte klaga, jag har ju faktiskt riktigt kul. Och i lördags var jag ju helt ledig, inte illa.

Nu ska jag krama kudden. PUSS

Just dance

Igår var det Grand Reopening på Etage efter renoveringen och jag, Julie, Elin och Wille var där. Det var faktiskt sjukt kul, vi dansade oss helt svettiga. Dock var det nya dansgolvet var pimpat med blinkande ljus och allt, men tyvärr alldeles för halt för att dansas ordentligt på. Gör om - gör rätt.

Att Falun sen är en alldeles för liten stad för att man inte ska kunna undvika att springa in i folk som man kanske helst inte träffar är en annan femma - men det sket man väl i. Jag hade i alla fall asroligt - tack allihopa för en jättebra kväll.

nu ska jag snart åka och h'mta jullan för en kladdkaka-film-kväll och mys, imorgon har vi tidig match och sen en dömning direkt efteråt.

puss på er

Spya

Okej, jag ska inte sluta blogga. Ni kan sluta be på era bara knän nu. Jag kan helt enkelt inte låta bli.

Jag vill spy på alla balklänningar i hela världen, jag kan inte hitta EN ENDAST EN som är snygg som jag vill ha. Inte en enda. Jag vill också spy på alla "online-gallerier" som ska visa bilder på sina balklänningar där alla ser ut som om man skulle kunna köpa dem i ett marknadsstånd på Svegs höstmarknad ungefär.

Jag kommer helt enkelt att få gå naken på balen, för jag kommer aldrig att hitta en klänning som jag vill ha. Om jag nu skulle göra det så kommer jag säkerligen inte hitta nått mönster som stämmer med klänningen, så jag är helt enkelt dömd att misslyckas.

Eller så satsar jag på att vara orginell och går dit i min polisuniform. Det vore nått det.

dumma er:(

Jag måste säga att ni är ytterst ohjälpsamma. Inte en enda kommentar på Sveg-inlägget, tack för hjälpen liksom. Nu får jag helt enkelt stanna hemma på lördag.

Jag borde sluta blogga bara för att ni är så otacksamma.

Sveg?!

Jag måste lite spontant kasta ut en fråga till er kära läsare.

Vart ligger Sveg?!

Och inte desto mindre, vad är Sveg och vad gör man där?


Jag funderar på att befinna mig där på lördag nämligen.

Pannkakor, cappucino och möte

Eftersom ingen annan bloggar så får väl jag göra det då. Bra så.

Helgen som gick var nog den stressigaste helgen på länge, jag var nog hemma totalt 3 timmar under hela lördagen och söndagen. Jag kunde unna mig en sovmorgon idag som kompensation, men jag fick lov att säga nej till further work with Mary Kay för tillfället, för jag vill hinna leva också. Bra så. Kanske att jag går med när säsongen är slut, men det beror på hur mina planer ser ut då. Om jag flyttar till England kan det ju vara lite halvkasst att ha ett jobb i Sverige.

Idag har det inte hänt så mycket, jag har lagat pannkakor, varit i skolan, hämtat ut fyra alldeles för tjocka böcker på bibblan och fikat konstig cappucino med Lisafisa. Tänkte att jag skulle komma igång med Sam C rapporten idag, men icke. Får ta tag i den imorgon istället. Bra så.

Nu ska jag iväg på träning, och efter träningen ska vi tydligen ha nått möte. Ingen information om vad det ska handla om, så det blir väl en överraskning antar jag. Spännande.

jaja, jag ska väl byta om och dra unnan håret från ansiktet antar jag. PUSS

Helg

Det är nu officiellt helg igen. Trevligt tycker jag, jag ska fira in den med att äta kyckling och kolla på Lets Dance med Jullan, Lisa o Alex. Eller ja, inte samtidigt alltså. Ehh. ja.

Imorgon ska jag spela match alldeles för tidigt, samling kvart över nio för att möta serieledarna Borlänge. Får väl se hur det går, de vann ju första gången vi möttes i serien men vårt lag på Gorbys lyckades vinna över dem, så vi har väl det psykologiska övertaget i alla fall. Efter matchen ska jag pallra mig ner på stan och träffa Sofia och My för ännu ett Mary Kay möte. Jag är fortfarande kluven.

På söndag bär det av till händelsernas epicentrum; Leksand, för en D2 dömning. Har även en derbydömning i Falun på kvällen, i div 2 pojkserien. Kan bli spännande. 

Justja, vi måste ju säga grattis till mina käre vän Gustaf som klarade körkortet idag också. Starkt jobbat:)

Nu ska jag koka ris och packa väskan. PUSS

Mary Kay

Igår gick jag och la mig alldeles för sent. Tror klockan var runt 1 eller nått innan jag tillslut stängde ner datorn och somnade. Inte så smart med tanke på att jag skulle upp 7 imorse. Så blev det ju såklart inte; strax efter halv åtta pallrade jag mig upp ur sängen och drog iväg till skolan. Jag är ändå ganska stolt över migsjälv som faktiskt inte har missat en enda Sam C lektion, fast de börjar alldeles för tidigt för min smak. Sex timmars sömn kanske inte är så lite ändå, men jag är nog lite känslig på detdär området. Minst 8 timmar behöver jag, helst mer.

Efter lektionen, som förövrigt inte gav mig någonting, så gick jag hem och sov lite till faktikskt. Jag hade ändå inte så mycket annat för mig. Vid 12 tiden gick jag tillbaka till skolan för att möta upp Fia och ta en hudvårdsklass med henne. Hon är hudvårdskonsulent på Mary Kay, och jag funderar nästan också på om jag ska bli det. Idag fick jag prova lite olika produkter för händerna och ansiktet, bland annat en foundation som jag är helt kär i nu. Mitt ansikte och mina händer känns som babyhud, och jag har aldrig haft en foundation som andas lika mycket som den här gör. Synd bara att produkterna ska vara så dyra, jag vet inte om man kommer att få dem sålda?

Jaja, jag får väl fundera lite mer på det. Nu ska jag köra igång arbetet med min Sam C rapport. Ikväll ska jag upp och göra min första träning efter cupen, får väl se hur det går. PUSSPUSS


Stolt

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Jag var bara tvungen att få det sagt. Jag är så sjukt glad, stolt, lycklig, ja, you name it. Matchen gick verkligen jättebra; kommunikationen funkade jättebra, det nya rörelsemönstret satt perfekt, vi hade en glad och positiv stämning på planen hela matchen och vi satte en bra nivå från start. Det kunde helt enkelt inte ha gått mycket bättre, och snacka om att tajma in den formtoppen rätt.

Tränarna sa faktiskt efter matchen att vi var bäst på plan, och det är ju alltid kul att höra. Jag trodde vi skulle få mycket obefogad skit bara för att vi går in som unga tjejer i matchen men gnället var nästan obefintiligt och alla var glada efter matchen.

Nu är jag så uppe i varv att jag inte kan sitta still på stolen, och jag har träningsvärk i kinderna för att jag ler så mycket. Helt underbart, men jag känner tröttheten komma smygande efter att all nervositet som fanns innan har släppt. Nu hoppas jag verkligen att vi får fler sånnahär matcher, för det är helt otroligt kul och utvecklande:D

Nu ska jag unna mig lite Limeläsk. PUSS

Herrmatch

Usch, jag är ruskigt nervös. Jag mår nästan lite illa. Konstigt.

Ikväll ska jag och Julie döma en herrmatch. Inte vilken herrmatch som helst heller, utan en match mellan Faluns division 3 lag och Hedemoras division 2 lag(!). Egentligen får man inte döma division 2 om man inte är förbundsdomare, så det känns ganska stort faktiskt. I och för sig är det bara en träningsmatch, och det kanske är tur det. Börja lite lättare.

Det skulle vart lite mindre nervöst  om inte Per sagt att han skulle prata med lagen innan, för att få dem att "ta det lite lugnt med oss tjejer". Nu känns det som om vi går in i matchen med spelarnas fokus på att vi är just tjejer och kanske lite oerfarna. Som att börja i uppförsbacke.

Jag sitter och gör lite förarbete just nu faktiskt, kikar lite på vilka som ligger högt i poäng- och utvisningsligor, för att veta vad jag har att vänta mig ikväll. Det lärde jag mig i Stockholm, och det är egentligen ganska smart. När jag kollar på Hedemoras laguppställning märker jag att jag känner igen två namn där. Lisa och Elin borde i alla fall fatta vem jag menar om jag säger "Kniven"... haha, tänk va liten man har varit.

Nu ska jag skriva lite på min ergonomiuppgift, sen ska jag träffa Julie och bestämma kvällens dresscode och hairwork. Det blir nog det vanliga; mörka jeans, linne, overalljackan, svarta stövlar, uppsatt lugg och hästsvans. Bra så.

PUSS

Jag var istapp och blå, och lite vilsen och skev

Den här kvällen var inte så bra. Tur för mig att jag Lasse Lindh hade lagt ut sprillans nytt material på hemsidan, så jag fick nått att muntra upp mig med. Den killen har tajming han. Han har i och för sig allt annat också. Det räcker med att kolla på honom när han står där med sin gitarr och sin spartanskt inredda julgran för att bli alldeles knäsvag. En dag ska jag gifta mig med honom, jag ska bara komma på hur först.

Ni kan ju kika förbi, fast jag tror inte ni förstår ändå.
http://www.lasselindh.se/?page_id=5

Nu ska jag kolla på hockey. wiho.

Ångest 3.0

Efter gårdagens inlägg och Pers utmärkelse kom ångesten smygande. Jag blev verkligen jätteglad och stolt över att han tycker att vi är Årets bästa domarpar, och även om utmärkelsen inte är officiell på något sätt så betyder den ändå mycket när den kommer från någon med så lång erfarenhet som Per. När man tänker efter så har det verkligen släppt för oss iår, vi har fått kliva upp och döma högre, vi är med i Svenska Innebandyförbundets damdomarsatsning, vi får bra kritik och mycket beröm och förtroende av både våra överordnade och lagen vi dömer. Det har även insuerats att vi ska få gå upp på förbundet och döma nästa säsong. Och nu ska jag flytta till Liverpool?!

Jag är så kluven. Om jag åker nu, vad händer med dömandet då? Hittar Julie en ny partner när jag är borta? Om hon inte gör det, hur lång tid tar det för oss att komma dit vi är idag igen? Blir vi omkörda på vägen? Samtidigt är flytten till England nått som jag verkligen alltid har velat göra. Det känns lite som om jag är skyldig mig själv att göra det, för gör jag det inte nu, nej, då blir det troligtvis aldrig av.

Jag är så stolt över vad vi, Jag och Julie, har åstadkommit såhär långt, och jag vill verkligen fortsätta vara med och vara en förebild för andra tjejer, och bevisa för hela innebandyvärlden att man inte är en bättre domare för att man är man. Som vår handledare på SIBF sa; "Ni är plogen för efterkommande tjejer, det ni gör nu kommer att betyda jättemycket i framtiden." Det gör det liksom värt all skit man får ta.

Jag får helt enkelt fundera på dethär lite mer. Nu ska jag iväg till Ulrika och äta middag. hejdå

Årets bästa domarpar

Kika på inlägget från den 31a december 2008. Scrolla ner till "Årets bästa domarpar"

http://wwwnordstrom.blogspot.com/
 

Man blir glad.


Innebandy

Hej allihopa, nu är jag tillbaka. Jag har faktiskt inte dött, även om det kanske har verkat så i bloggen på sista tiden. Det har vart lite tight att hinna med att blogga mellan allt julfirande och cupdömande, men nu har det lugnat ner sig så nu ska jag nog kunna uppdatera er lite mer här.

Julen har vart bra, bortsett från julfesten på juldagen som bara bestod av köande och trängsel för 200 spänn. Fett ovärt.


Mellandagarna spenderades med att döma Gorby's cup, som blev ovanligt händelserik. Jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Det var riktigt kul att träffa alla domare igen, som vanligt. Jag och Jullan fick döma en herrmatch, det var också kul. Vi gjorde också stora framsteg med det nya rörelsemönstret och utstrålningen på planen. Sen finns det ju alltid inslag som inte är riktigt lika roliga.

Tävlingsledningen och domarkåren hade skilda meningar om huruvida det är okej att träffas på kvällen och ta en öl tillsammans när man ska jobba dagen efter, och det blev väl en hel del diskussioner. Jag orkar inte gå in på alla detaljer heller, men jag tycker att man måste kunna ta ansvar för och avgöra själv vad man kan göra och inte göra för att orka med sin uppgift. Det löste sig i alla fall tillslut, skönt det.

För andra gången i vår domarkarriär fick vi även uppleva fysiska påhopp från spelare, men denhär gången var det Julies tur. Tråkigt att det ska behöva hända, men allt gick bra och det är egentligen mest synd om spelaren. Om jag är rätt informerad väntar en lång avstägning för honom, och även om det han gjorde var det värsta man kan göra inom idrotten så känner jag ändå lite för honom. Han hade inte ilska i ögonen, han var bara förtvivlad.

Vi fick även döma vårt eget lag när de skulle spela en match som från början verkade avgörande, och det var en upplevelse. Det var en tight match och med 7 sekunder kvar att spela stod det 2-2 och det var påväg att bli förlägning när motståndarlaget får frislag framför Faluns mål. Faluns tränare begär timeout, men eftersom jag anser att det andra laget har fördel av att spela bollen väntar jag med att ta timeouten, och självklart blir det mål. Även om jag vet att jag har gjort helt rätt så är det kanske en regel som inte alla känner till, och mina medspelare och tränare är helt hysteriska över att jag inte gett dem timeouten. I deras avgörande match. Det var inte vänliga handskakningar efter den matchen kan jag säga.

Sen gick de ändå vidare på målskillnad och jag fick döma finalen också, som de visserligen förlorade på straffar, men det var nog ändå det bästa som kunde hända för att få dem att inte hata mig för att jag avgjort turneringen åt dem. Nu kanske jag vågar gå på träningarna efter jul trots allt.