Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Någon borde tala om för mig att jag ska sluta vara så jävla feg. Att jag inte har någonting att oroa mig för. Att jag inte ska läsa in så jävla mycket i allt som sägs och görs. Att jag bara ska vara glad över det jag har just nu, inte hela tiden tro att det värsta ska hända. Att jag måste våga lita på folk. Det är inte farligt, eller hur?
 Troligen inte, men det är skitjobbigt.

FoB bäst justnu.

Jag ångrar mig jättemycket att jag inte ska gå på P&L. Jag hade ju biljetten betald redan, vadfan var problemet liksom? bajs.

Det är jobbigt att jobba. man har för mycket tid att älta allt och lite till, som egentligen inte betyder någonting. Fast det är väl inte mycket bättre att sitta hemma, då dör jag av tristess. See? jag är aldrig nöjd.

Nu ska jag cykla till stan. tror jag. antagligen kommer det börja regna på mig. Mest för att jag är så bra på att tänka positivt.
 
OaO


keep on swinging your ponytail

jag har sommarloooov, det är typ fett långtråkigt. På tisdag börjar jag iaf jobba, det blir väl..kul. eller fett jobbigt, men man har iaf nått att göra om dagarna. Ligga i en rabatt och rensa ogräs och få jord i öronen, det är grejer det.

Imorrn har jag och Rickard varit tillsammans i 302400 minuter:D Ni som orkar kan ju översätta det till månader. Det är iaf bra skit.

Syster tog studenten i helgen, så det blev kalas med massa släkt. Skoj:D

På söndag bär det av till Stockholm-Mariehamn med Viking Cinderella, pappa, jimmy, jessica, hans & Rickard. Måndag kväll blir det gröna lund:D toppen!

Grattis Daniel!

Idag fyller Daniël 18, GRATTIS önskar bloggen. Jag måste erkänna att jag är liiite avundsjuk på honom. lite bara. Han har fått massa fina presenter dessutom. Jag vill oxå fylla år:(

Hela dagen har gått åt till att fixa inför Jessicas student imorgon. Ballonger, serpentiner, björkar, pynta, handla, städa, fixa. Nu ska det väl vara klart iaf, lär bara fixa naglarna först:D

Idag blev det oxå klart att jag får jobba i sommar, fan va skönt. Inte att jobba kanske, men att få lön:D

Alltså, imorse vaknade jag 05:25. vad är det för jävla tid liksom? Jag kan inte sova längre, jag bara drömmer mardrömmar hela tiden. Inatt var det massa talibaner som jagade mig med maskingevär. Typ alla som jag kände var med på ett eller annat sätt. När jag vaknade var jag heeelt säker på att det låg en såndär jävel under min säng och bara väntade på att spetsa mig. Jag blir så matt.

nej, nu lär jag göra lite nytta.
hejs