Empty room

Det här hade kunnat vara en jätteglad-födelsedags-blogg, men det är det inte. Det är ångest, tårar och ensamhet. Det är saknad, förvirring och smärta. Jag förstår helt enkelt inte hur det blev såhär helt plötsligt, allt var ju bara bra.

Lasse Lindh säger att allas hjärtan måste gå sönder ibland, och det kanske är sant. Men det gör inte mindre ont för det.

Kom tillbaka till mig.


2 DAGAR

Idag har jag fixat och donat inför festen på fredag heeeeeeeeeela dagen nästan. Lokal letning, handlande, musiknedladdande, skivbrännande, frågesporstfixande, aktivitetsfixande, inbjudande osvosv. Nu är jag helt slut, men jag är fortfarande inte klar. Lite finslipning på trekampen, sen ska jag sova. Imorgon blir det lektion mellan 08:30-10:30, sen hem till pappa och städa, möblera om och fixa inför fredag, sen tyska 16:00-16:45, sen ytterligare handling av sakerna jag inte hann med idag, sen tårtbak, hårtvätt osv osv. Det är väl ett under om jag ens orkar kliva upp på fredag. Jag har säkert lyckas glömma något dessutom, så kommer hela festen blir jättedålig bara för det. ELLER, så tänker jag lite positivt för en gångs skull. DET KOMMER BLI JÄTTEKUL. just det.

Jag har förresten redan fått min första present, en klocka av min käre far. Den är jättefin tycker jag. Tack pappa:)

Imorgon åker Lisa och Erika till skogs och lämnar mig åt mitt öde, och på fredag åker hanna oxå. Anyway, ni får väl ha det så roligt, men vi kommer ha roligare:P Ni kan få ett låttips med er (speciellt Erika, som ska åka bil i hundra timmar). Here it goes; Takida - Curly Sue. Ännu en låt från ett medelbra band, men den här är faktiskt riktigt bra.

pumpis

Bläbläbläbläblääää, pumpgubben svarar inte i telefon. Nu tror jag att jag har provat typ 7 olika nummer och tillochmed gått dit och frågat efter honom. Han måste vara världens mest otillgängliga gubbe.

Innebandy igår, Falun - AIK i andra kvarten. Falun förlorade med 6-5 tyvärr, men det var en spännande match trots 4-2 ledning till AIK efter första perioden. 2-0 i matcher nu, lite synd tycker jag, för Falun förtjänar verkligen att gå vidare. Men AIK har rutinen i Jihde, Vesterlund och Fischerström, de lär ju ha spelat ihop sen de var 12-13 år, och nu är har de väl snart gjort sitt i den här sporten, och då går det nog inte lika bra för AIK. Falun däremot har ju ett väldigt ungt lag med framtiden framför sig, så om ett par år sopar vi banan med er! :D

nej, nu ska jag gå och ringa pumpgubben en gång till. Håll tummarna för att han svarar den här gången!


Jason

Skriv namn när ni kommenterar, okej?


It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what the love is
And it takes some fears before I trust
It takes some tears to make it rust
It takes the rust to have it polished

It takes a road to go nowhere

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad är det för fel på folk? aölsdjgslökjdfklghjdfklkhlnnfhdkldfkdfdfkdfkldfkldfkdfndn.

Ge mig lite sommar, lite passion, lite magi.
Ge mig någonting som är på riktigt.
Ge mig nått som inte är svårt.

Nu borde jag gå och skriva en novell, eller plugga engelska, eller varför inte körkortsteori eller något annat stimulerande. Men nej, jag ska ta en promenad med Lasse Lindh. Jag ska gå föralltid om det behövs. Jag ska gå ändå tills jag får ur alla dumma tankar ur mitt huvud. Jag ska gå ända tills jag får perspektiv på saker och ting. Charles Dickens kan vänta tills imorgon. Alla kan vänta tills imorgon. Ikväll är det bara jag. Jag och Lasse Lindh.


9 dagar

Nu börjar det närma sig:)

Jag får ångest av att inte träna, det känns som om jag går upp 100 kilo per dag ungefär. Men på fredag får jag i alla fall samtala med min kära doktor, så kanske han kan vara snäll att remissa mig till ett arbets EKG så att det blir någon ordning på det här.

Anyway, mycket plugg att göra just nu. Skönt att jag inte har några lektioner förrän nästa torsdag, då har jag i alla fall plenty of time för att få det gjort så att säga. Sen blir det födelsedag och påsklov, och då hoppas jag att allt plugg är färdigt så att jag kan slappna av och tänka på annat.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite, sen kommer Rickard, vi ska ha fix- och planeringskväll till mitt kalas:D På fredag blir det coctailparty dessutom, me like.

Pusiisisis


snabbis

humdidum.. idag har jag fått tårta:D Vi avslutade framtidspiloterna och fick ett intyg där våra kunskaper som vi fått ut av projektet inte alls överdrevs maximalt som vi kan skriva med i våra CV:n. Inte illa.

Snart bär det av till träning, jag måste bara samla kraft att orka gå och byta om. Imorgon ska jag leka med Ricki och spinna, på fredag är det sista seriematchen för säsongen, den efterlängtade returen mot KAIS Mora 2. Nu du, kaptenis. På fredag fyller Lina 18 år, grattis till dig:)

Idag (läs igår) har också I-valen (eller IV-valen som Malin skulle ha sagt) till nästa år lämnas in. Efter mycket velande blev det tillslut:
Datakunskap
Företagsekonomi A
Etik och Livsfrågor
Samhällskunskap C
Engelska C + englandsresa
Om nu Lennarth godkänner min ansökan om utökad studiekvot det vill säga. Englandsresan kanske var att ta vatten över huvudet, eftersom man tydligen MÅSTE åka om man har valt det. Annars tar Lennarth hela ens kompeetensfond och köper suddgummin för. buhu.

Nej, nu hinner jag inte med det här mer. HEJSISVEJSSSSIS